to powodzenia a FOrmula 2x tansza ja wole siedziec tu niz isc tam u nas i tak za 2tyg. to samo bedzie a zaloze sie ze finarch bedzie stal w miejscu jeszcze przez to ze jest na fixach nie liczac dzisiejszego wzrostu co wezmiesz z prawej za te pare marnych tysiakow z Formuly hehe :D ale kto Ci broni masz racje, ale powiem tylko ze sie niezle zdziwisz niebawem :) pozdro
widzisz co sie dzieje na Finarchu i tak nie kupisz juz tam tanio dzis i po co bylo sprzedawac Formule jutro drozej na wyscigi bedziesz odkupowal daje Ci tylko dobre rady bo akurat na gieldzie to sie znam jak najlepiej ze wszystkiego w zyciu, lubicie gonic kroliczka to powodzenia :D wiadomo ze Formula za Finarchem podazy jak nie odrazu to za jakis czas.
Finarchu nie da sie kupić tanio w duzych ilosciach, bo: 1. Dwa fixy 2. Malo akcji w obrocie
Być może po emisji zwiększy się płynność spółki, ale to już bedzie całkiem inna spółka i okazuje się że miałem racje pisząc juz dawno temu że Finarch posłuży do wejścia na giełdę Polonitu.
Tak na marginesie Formuła8 ma 7,3% POLONITU, ale do F8 tez wejdzie inwestor w odpowiednim czasie. Tylko że wtedy z kolei ciężko będzie kupić akcje F8 w obecnej cenie.
MC stoi raczej z tyłu, ale myślę że będzie kiedyś znane nazwisko na giełdzie (tak jak np. Moska)
a ja sobie mysle ze nie beda lac kursu nowymi akcjami napewno nie przy poziomie 10 - 15 zł lecz troche wyżej oni teraz maja w d... kurs oni teraz kreują biznes i to mi sie podoba konsekwentnie i do przodu