• Widzieliscie to Autor: ~bach [37.152.18.*]
    http://newconnect.pl/?page=1045&ph_main_content_start=show&id=81037&ncc_index=FAR&id_tr=1
    zmiana nazwy na POLSKA GRUPA PRZEMYSŁOWA POLONIT wow

nowa działalność odwrotne przejęcie super
    oby u nas było tak samo
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~Graham [77.65.80.*]
    Mialem nie pisac juz na forach, ale ciesze ze wszystko idzie zgodnie z planem.
    Dawno bylo o tym wiadomo juz jak kto sledzil watki, u nas niewiadomo jaka firma wejdzie, ale tez sa takie plany(udalo mi sie porozmawiac w tym celu z naszym wybawca, bez jego pomocy nie byli bysmy juz notowani na NC)
    RN jest raczej tymczasowa w Formule(tak przypuszczam) i zmieni sie ona po wejsciu innej firmy na gielde przez tak jak to bylo w przypadku Finarch(juz Polonit) Wystarczy poczytac wczorajszy raport z walnego i wyciagnac wnioski.
    Ludzie czekaja do samego konca heh jak zwykle zamiast brac teraz w dolku to kupia po 10zl ale nie moj problem tylko ich tylko szkoda, bo by mogli ladnie zarobic a tak coniektorzy znow straca ubierajac sie na gorce, bo jak wiemy korekty beda po drodze w drodze na nowe szczyty.
    Nadchodza w koncu dobreee czasy dla Formuly i Finarch o czym bedzie swiadczyc rosnace akcje domniemam, ze juz niebawem.
    Finarch i Formula to perelki - spolki calkowicie bez dlugu, ciekaw jestem czy i ile zysku beda rocznie przynosic po przez te fabryki wprowadzone do firmy.
    Pozdrawiam czekajac wytrwale na swoje 10zl jeszcze sobie rok posiedze na tej spolce, no chyba ze wzrosnie znacznie predzej czego sobie i wam zycze :)
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~john [86.111.103.*]
    Nie martwi Was to, że przedmiot działalności Finarchu i Formuly jest taki sam??? Dokładnie co do punktu. O czym to świadczy?
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~graham [193.34.223.*]
    świadczy o kolejnym wałku tej ekipy, oni zarobią , drobnica niestety nie
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~john [86.111.103.*]
    Dnia 2015-06-06 o godz. 20:33 ~graham napisał(a):
    > świadczy o kolejnym wałku tej ekipy, oni zarobią , drobnica niestety nie

Powiedz, że to jest dziwne...plus jest taki, że papiery z emisji będą miały formę dokumentu.

• Re: Widzieliscie to Autor: ~drobnyspekulant [95.49.161.*]
    A ja tam czekam na zarobek choć jestem drobnica
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~graham [193.34.223.*]
    drobnyspekulancie, widzę że się nie nauczyłeś na PMI że się nie tyka spółek TM, życzę zarobku albo chociaż wyjścia na 0

Może i tak , jeżeli chodzi o PMI do tutaj GPW dała ciała a ja się na to nabrałem a 8 zobaczymy
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~bach [5.172.238.*]
    a wy dalej uwazacie ze TM tu siedzi i planuje kolejny wal hahaha masakra zacznijcie lepiej kojazyc fakty
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~baca [178.43.128.*]
    Nie po to P.Cagara bronił spółkę przed wywaleniem, by dać się zrobić w bambuko przez jakiegoś TM. Tutaj będzie jazda ,ale po walnym. Więc trzeba poczekać jeszcze trochę. !!!!
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~bach [5.172.235.*]
    baca ale wy czytacie walne bylo w piatek iw szystko zmienili

wiec od poniedzialku mam nadzieje jak zdaze sie pakuje

zminili przedmiot dzilalnosci

Nowa nazwa to POLSKA GRUPA PRZEMYSLOWA POLONIT

tu masz link do zdjecia fabryki: https://www.facebook.com/338003206328603/photos/pb.338003206328603.-2207520000.1433676255./630000297128891/?type=3&theater

a tu masz sklep

http://polonit.pl/

nir no budka z piwem albo warzywniak to nie jest

przypominam ze akcji tylko ok 80 tys w wolnym obrocie
    Walne Formuły jest chyba 16.06 - no nie ?
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~bach [5.172.235.*]
    tak sorry mysliałem ze mówił o walnytm finarchu a ie f8

ale na tym walnym nie ma zmiany nazwy wiec mysle ze f8 jeszcze chwile sie bedzie kisic

zobaczcie ile kisil sie finarch az w koncu przyszedl na niego czas
    na walnym finarchu znow byl Cagara widze ze to co mowil to realizuje ale najpierw na finarch talk jak zapowiadal

tutaj jest tylko 80 tys w wolnym obrocie z czego 60% osob zapomnialo ze to ma a te akcje co dopusza to na pewno nie beda wywalac tylko budowac realna wartosc spolki

• Re: Widzieliscie to Autor: darexy [62.69.195.*]
    Najpierw musi byc kontrola nad Spolka,a potem konkretne dzialania.Z tego co wiem plan jest.
    pzdr
  • Re: Widzieliscie to Autor: ~remek [81.190.238.*]
    Wow faktycznie było walne i działają teraz tylko czekać na walne w f8

szkoda ze finarchu nie idzie juz kupić w cenie emisyjnej bo faktycznie akcji jak na lekarstwo
    gratuluje cierpliwym ktorzy trzymaja akcje
[x]
8FORMULA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.