Czy po niedzieli dalszy ciąg spadków czy jakieś techniczne odbicie ? Tego oczywiście nikt nie wie ale można zabawić się w zgadywanki. Trzeba przyznać, że prezes Hajdarowicz rozgrywa partię szachów z rynkiem, bo żeby się rozeznać w tych kombinacjach ze wszystkimi spółkami GREMI COŚ TAM to trzeba mieć głowę nie od parady.
Teraz już wiemy dlaczego tzw. rynek (czyli głównie instytucje finansowe) miał rację i nie kupował pozornie tanich akcji poniżej 2 zł. Skąd możemy mieć pewność, że nie zostanie wkrótce ogłoszony dodruk kilku miliardów akcji KCI, żeby wykupić udziały w jakiejś innej spółce? Wtedy kurs KCI błyskawicznie spadnie na 1 grosz. Przyznam szczerze, że z takimi bezczelnymi machlojami jeszcze się nie spotkałem.
Tylko z Patrem mógłby się zmierzyć, innych przeciwników nie widzę..szubrawca Liga Mistrzów Polska..ale i na takich gosci przyjdzie kres..oujes!!! na pewno
Proszę Państwa! To co robi ten facet trzeba zgłosić do SSI. Oni podpowiedzą może co z tym fantem zrobić. Teoretycznie Gremii automatycznie traci na P/BV po takim "dodruku" a cena 2 zł automatycznie przestaje być ceną atrakcyjną.
Ta emisja, ta wycena z komunikatu itd. to jeden wielki skandal! Mam wrażenie ze to jest jakieś chimeryczne, złośliwe i celowe działanie na kolejne "dobicie" drobnych. Bo nie wiem co pozytywnego dla akcjonariuszy daje takie rozwodnienie (patrz kurs KCI).
zamiast tyle dywagować obserwujcie lepiej ARTEFE. To obecnie najbardziej atrakcyjna cenowo spółka i bardzo mocna fundamentalnie. P/BW 0,22!!! WK akcji około 0,042 PLN, C/Z = 2,2 a cena akcji 1 grosz!
jak chcesz miedz jazdę to wsiądź na rollercoaster baranie, uważajcie na wpisy tego gościa tak samo pisał o germmedia i co spółka poszła jednorazowo do góry a teraz notuje dołowanie, facet mało się zna ale nakręca na kupowanie może chce się pozbyć akcji które wcześniej kupił.