Daj już spokój ;) Ewidentnie gołym okiem widać jak kurs trzymany i ciągle zbijane śmiesznymi kwotami aby czasem popyt się nie wzmożył... i to na siłe dorzucanie kilka akcji więcej aby na wykresie rysowało się coraz niżej... Czuję w kościach, że po dobrej informacji znowu kurs zostanie na widłach kilka dni... Pozdrawiam
tego nie zmienię. szkoda nowych ofiar. jeżeli liczą na czechowicza i ABC data to powinni wiedzieć, że ten facet zawsze gra na zwlokę aż na kolanach i z płaczem przyjdą żeby łaskawie ich kupił. taki ma styl działania. im bardziej muszą tym bardziej będzie cisnął.
Musze przyznac ze jestem pelen "podziwu" dla oddajacych papier na poziomie 16 grosi. Jak ktos juz tu wczesniej wspomnial...od ostatniego wybicia papier celowo zanizany I manipulowanych pod pelna kontrola co widac golym okiem.Raz jeszcze zaapeluje ze spokojnie kupie taniej. Mocne pozdro dla zorientowanych w temacie. PS. FF jest rowniez duzo,duzo nizszy jak okolice 75 proc.
Te brednie o ciągłym zaniżaniu ukochanej perełki którą mam akurat od 10 lat w portfelu to ciekawy temat na jakąś pracę naukową z psychologii. Jeden z drugim na każdej spadającej perle wbił sobie do głowy że posiada wyjątkowe cudo na którym zarobi majątek. Jak cudo spada to jedyne wytłumaczenie że nie moja analiza do du...y tylko tajemnicze ktosie uwzięły się akurat na mojej niedocenionej perełce i ciągle zaniżają. Niektóre perełki są już tak całe lata zaniżane, ale szczęśliwy posiadacz takiego cuda cierpliwie czeka, olewa spadki i topniejący kapitał bo przecież perełka wkrótce odpali (jak tylko GRUBAS tak zdecyduje) i wydaje już wirtualnie zarobione grube pieniądze :))) Co tam spadek na 16 groni jak perełesia jest warta co najmniej 10 zeta :)))
stracili wiarygodność a na giełdzie to wyrok. Czechowicz ich przeczołga to będą się cieszyć, że weźmie za darmo. może tego nie wiedzą ale tak to działa. Albo sam jesteś mocny i zabijają się o ciebie i twoje względy albo spadaj. takie prace psychologiczne na pewno są w literaturze amerykańskiej. ciekaw jestem czy zdążą dobrowolnie scalić akcje, czy położyli laskę na całego.
ch zmysłach niczego nie dotknie bo nie zaakceptuje ryzyka 5 letniej lokaty za najmniejszy błąd. robią komputery a nie rozumieją procentu składanego. matmę im za flaszkę zaliczyli czy co
Widzę, że zebrało się tu grono frustratów, którzy stracili kasę na spółce. Nie mają za co grać to zostało im jedynie "wymądrzanie" się wirtualnie na forum. O tym mógłby ktoś bardziej pracę napisać pt. "jak zmarnowac wolny czas i życie pisząc w kółko te same nic nie wnoszące brednie na forum" :):) Tyle w temacie :)
to bierz ile wlezie. niedługo złotówka. ps. vedia wnet cos na forum wniesie. nowe infa o zamówieniach. i....dalsze spadki. brac, brac. wnet miliony. ...he he