Buahaha, do końca czerwca ale chyba 2020 roku! Mieszkam w jednej miejscowości gdzie to niby budują światłowody i tu się kompletnie nic nie dzieje. Narobili tylko szumu kilka miesięcy temu organizując zebrania wiejskie na których zapewniali że sieć będzie działać do końca marca, później zmienili na czerwiec a teraz coś o wrześniu mówią.
Dnia 2015-06-03 o godz. 22:50 ~Mieszkaniec napisał(a): > Buahaha, do końca czerwca ale chyba 2020 roku! Mieszkam w jednej miejscowości gdzie to niby budują światłowody i tu się kompletnie nic nie dzieje. Narobili tylko szumu kilka miesięcy temu organizując zebrania wiejskie na których zapewniali że sieć będzie działać do końca marca, później zmienili na czerwiec a teraz coś o wrześniu mówią.
to prawda mieszkam w Milówce i podpisałem umowę ale zamierzam zrezygnować z tych "usług" do dzisiaj ani sieci, ani żadnych robót nie widać. To kiedy oni to zamierzają zrobić? za 2 tygodnie? na naszym terenie? NIC Z TEGO NIE BĘDZIE Zostaliśmy zrobieni w bambuko ciekaw ilu jest takich naiwniaków jak ja
Dnia 2015-08-15 o godz. 13:47 ~adam napisał(a): > Co ty pierdzielisz? ty mieszkasz chyba w przysiółku Prusów, w Milówce, Ciscu i Wegierskiej-Górce wszystko hula ze hej!!!
ha ha ha ha ha cała prawda całą dobę jak to mówią. Jak ci nie wstyd tak kłamać brak mi słów, i nie rób ze mnie durnia bo wiem jaką mam umowę i jaki stan realizacji przyłącza światłowodowego.
Ile Wam ktoś placi za pisanie takich bzdur? O OPENNECIE będzie niedługo głośno jak i o Milmexie. Miesiąc do końca inwestycji a w większości miejscowości z projektu beskidzkiego ani metra swiatlowodu nie wybudowali. Podobno nawet papierów nie mają z tauronem dogranych. Na kolejne przesunięcie oddania inwestycji nie ma szans bo 30.09.2015 kończy się program. Będzie zatem płacz i lament gdy trzeba będzie zwrócić dotację i to jeszcze z odsetkami!
Dnia 2015-06-01 o godz. 21:37 ~Matiz napisał(a): > 5 zl to malo...pamietaj ze do konca czerwca koncza inwestycje warte grubo ponad 20 mln zl ( nie pamietam dokladnie ile) > > Czekamy cierpliwie