jeśli mielibyście choć trochę elementarnej wiedzy i praktyki to wiedzielibyście że na wielu spółkach brak raportu wiązał się z zawieszeniem, oczywiście odwieszali później jeśli się takowy pojawiał, ale w przypadku tej spółki istnieje ryzyko że jej już nie odwieszą bo po prostu nie będzie miał kto zrobić raportu. Dlatego poszedłem w ślady założyciela wątku i oddałem niestety ze stratą swój skromny pakiecik.
Dnia 2015-06-01 o godz. 10:42 ~graham napisał(a): > jeśli mielibyście choć trochę elementarnej wiedzy i praktyki to wiedzielibyście że na wielu spółkach brak raportu wiązał się z zawieszeniem, oczywiście odwieszali później jeśli się takowy pojawiał, ale w przypadku tej spółki istnieje ryzyko że jej już nie odwieszą bo po prostu nie będzie miał kto zrobić raportu. Dlatego poszedłem w ślady założyciela wątku i oddałem niestety ze stratą swój skromny pakiecik. >
graham to czasami nie Ty wprowadzałeś ludzi na minę i prowadziłeś tego głupiego bloga? Cos mi się wydaje że brałes po 16 groszy i chwaliłes się jaki to z ciebie inwestor i ciągle masz rację. Ciebie słuchać anty wskaźniku giełdowy ? Takich jak ty to tylko przywiązać do cienkiego łóżka, karmić cię kroplówką i zasadzić pod łóżkiem bambusa ! Niech ci dupę rozerwie młocie !