• Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~kociuba2003 [176.100.195.*]
    jest raport zapraszam do lektury :) wygląda bardzo optymistycznie i dość przyjaźnie. Teraz mogą zacząć się bezpieczne zakupy w rozsądnej cenie. Niestety nie dołączę do was bo znalazłem coś bardziej dynamicznego no ale kibicuję wam wszystkim i przypominam, że opłacało się poczekać :) ja niestety albo stety wyskoczyłem ale kto wie może jeszcze kiedyś dołączę przy jakieś dobrej amplitudzie ;) Prawdę mówiąc nie wierzyłem że wyjdą z długów, a tutaj taka niespodziewanka ho ho gratulacje!

pozdrowionka dla wszystkich :)

W poniedziałek będzie ruch jak na otwarcie tesco ehehehe
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~666 [31.61.131.*]
    Nie ma czym się podniecać to ze będzie zysk było wiadome juz dawno żadnych konkretów co do inwestora tylko znowu myślenie oczu ja chyba w przyszłym tygodniu będę skraca pozycję dopóki jest zysk jeszcze
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~aga [95.160.99.*]
    To raport przelomowy...duze brawa dla Zarządu :) Gratulację za determinacje walke pomysły i srategie....myśle że kurs szybko się zbliży np. do Apanet którego także mam w portfelu....miłego weekendu wszystkim zycze:)
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~666 [31.61.129.*]
    To było już wiadome wszystko jaki raport przełomowy mój optymizm opadł znacznie nie rozumiem waszego entuzjazmu nadal nie jest podana informacja co do inwestora wygląda na to ze status jednak Opolu nam akcje prezes się nie ujawnia czyli on nie kupował na moje pytanie ze jak to jest możliwe aby spółka w pierwszym kwartale miała 2 tys zysku ze sprzedazy czy oni coś w ogóle cos sprzedaja itd. Zarząd podziękował mi za spostrzeżenia czyli myślenie oczu nie odpowiedzieli mi na te pytania mogłem sprzedać za 90 gr. I mieć ponad 300% zysku zachowałem się jak je. ..ny leszcz bo im zaufaniem i całemu prezesowi tez...
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~666 [31.61.129.*]
    NIE MA TEŻ INFORMACJI CO DO WZA CZYLI inwestora do końca końca czerwca nie będzie nie ma informacji kiedy WZA a muszą miesiąc wcześniej po mmiesiącu nadal same nie wiadome a pewne jest to ze status nam opiera ziemi akcje
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~LORD [217.99.145.*]
    po co ci inwestor żeby akcji dodrukowali i się wysypał lepsze umowy z Kghm i Tauronem
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~kc [178.217.249.*]
    Tutaj prezes zrobił większy postęp niż cacek w sfinksie ,a jak idzie do gory ,podał rozliczenie z 5 kwartałów ,a sfinks dalej do gory . Binary podał bardzo uczciwy bilans ,duże ciecie kosztow ,prezes będzie zwiększał jlosc swoich akcji , sam ryzykuje swoja kasa ,dlatego zaufałem mu, ze wszystko zrobi aby nie stracić ,jak na poczatek mozna sie z raportu cieszyc.
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~LORD [83.10.116.*]
    Chciecie inwestora to idzcie na Aleje tam brał po2 zyle a po 20 groni nikt ni chce albo na Petrola tam inwestor brał niby po 10 zyli po h,,,,j nam takie inwestory albo bier Adwokular niby Amerykanie emisja po 10 zł a walą w rynek
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~666 [195.205.201.*]
    Widzę ze nie tylko ja chce opuścić poklad
    Dnia 2015-06-01 o godz. 09:03 ~666 napisał(a):
    > Widzę ze nie tylko ja chce opuścić poklad

Czekam az to zrobisz oddaj mi teraz po 0,29 jak stoi na kupnie ,wszystko co masz czekam do 13,25.

NO co niemasz odwagi sprzedac a innych do tego namawiasz ,w co ty grasz?

A co bys powiedzial o wypowiedzi Jakubasa ,czy binary mogl miec na mysli ?
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~taktak [5.23.245.*]
    a powiedz mi, jaki wierzyciel zgodzi się na to, żeby firma, która od 2 lat jest w czarnej nicości, oddała mu pieniądze w nic nie wartych akcjach? Bank? Inwestorzy? Może firmy, którym wiszą kasę?
    Jest zastuj ale juz niedługo sie wyjasni .
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~Jan [46.112.215.*]
    Dno dno.
  • Re: Gratulacje brawa dla spólki Autor: ~kociuba2003 [178.192.147.*]
    a pamietacie dobre czasy, gdzie robili podbitkę na 96gr.? hehe prze giganci potrafili zakręcić :)
[x]
BINARY -1,08% 3,68 2026-05-15 14:50:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.