• kupujący Autor: ~turek [213.158.221.*]
    myśle ,że pare ludzi się zastanawia nad kupnem akcyjek...tylko po jak najniższej cenie.....podobny przypadek miałem na procadzie...kisiło się 1-1,2 ....a teraz wystrzeliło 100% i się opłacało trzymać...zobaczymy jak tu będzie
  • Re: kupujący Autor: ~re [89.66.204.*]
    Każdy chce kupić po jak najniższej cenie... ale takie zwklekanie zakończy się pogonią za rosnącym kursem.
  • Re: kupujący Autor: ~Vojtala [195.85.249.*]
    No ja sie zastanawiam wlasnie. Ale nie mam nic przeciwko zebyscie mi odjechali :) Pomacham Wam na peronie jakby co ;)
  • Re: kupujący Autor: ~turek [213.158.221.*]
    ja już trochę kupiłem ....firma ma zyski operacyjne....zwiększa różnorodność oferty....chyba będzie dobrze.....zresztą zobaczymy
    Po tej cenie i tak niewiele kupicie.
    jak pisałem wyżej ja już trochę mam.....
  • Re: kupujący Autor: ~lekka_szydera [87.239.219.*]
    Ta spółka to jest normalnie kuriozum.

Jedna z nielicznych normalnych spółek na NC, bez wałków co krok, stabilna działalność operacyjna, wystabilizowane zyski, a zainteresowania brak.
    bo gra na gniotach daje nieraz zysk....jest większa płynność i można troche manipulować kursem.....tu jest mała płynność
    ...i to jest problem.....z\żaden spekulant nie dotknie tego...co jest zaletą tej spółki
  • Re: kupujący Autor: ~turek [91.222.57.*]
    dzisiaj jakiś wzrost....ciekawe jak to będzie dalej
    Nic nie jest wart wzrost zrobiony tysiącem złotych.
    Przy tak niskiej wycenie trudno się dziwić, że płyność jest niska bo kto odda akcje przy dużym popycie... Jak leszcze zobaczą +40% na liczniku to może będzie obrót.
  • Re: kupujący Autor: ~em [217.99.172.*]
    mogliby jeszcze dorzucić choć małą dywidendę 0,02-0,04zł
  • Re: kupujący Autor: ~turek [91.222.57.*]
    Panowie...i tak ruch na forum telianii duży ...jak na ta spółkę tutaj wzrosty lub spadki o 15% to normalka...mała płynność...kurs można zwalić 1000 akcji
    Potencjał wzrostu to jest na tej spółce bardzo duży.

Ale żeby go wyzwolić to potrzeba kogoś z kasą, kto to  pociągnie w okolice 70 groszy i nie da się zasypać drobnym wiszącym na hakach od 3 lat. Spółka jest w miarę przejrzysta, nie emituje papieru dla kolesi albo pseudofunduszy z Cypru itp. Ma stabilną działalność operacyjną.

gdyby im się chciało pokusić o przejście na główny rynek, może by i coś z tych akcji było, a na śmieciowym NC pewnie będzie dalej jak jest.,
    nie ma chętnych do sprzedawania to w przyszłości znajdą się do kupowania:)
[x]
GHYDROGEN 0,00% 2,02 2026-05-07 11:07:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.