he he ... wydaje mi się, że każdy kto bawi się na NC z olbrzymią rezerwą podchodzi do listów intencyjnych :). Piekło nie jest tak wybrukowane dobrymi chęciami jak NewConnect listami intencyjnymi :).
mam tego blisko 800 tys sztuk kupiłem po 23 gr i jestem tak spokojny jak rzadko kiedy. Nie mam najmniejszych wątpliwości ze zarobię przed wakacjami 100 proc a piszę tylko dlatego ze niestety nie mam gotówki na dalsze zakupy
Jak można było przypuszczać z listem intencyjnym ściema. Brak jakiegokolwiek info w obiecanym terminie. Sposób traktowania inwestorów najlepiej świadczy o zarządzie tego truchła.
jakie 100tys.. dzis 8 k i -10% ;)....a list intencyjny...hm pewnie tak jak wprowadzenie chińczyka na giełdę.czyli za "ruski rok", 100 mln przychodów i totalny sukces po każdych targach
no to czekamy na list intencyjny, o ile się dogadają... jak się dogadają to będzie dobrze bardzo :D jak nie to kiszonki ciąg dalszy... liczymy, że wyróżniony prezes coś pozytywnego zaproponuje na rozwój tej spółeczki więc, czekamy...
no i jak dalej wierzycie w intencje?? Mi już zbrzydło czekać. Na szczęście mam zainwestowane tu tylko zyski z poprzedniej akcji. Ciekawe co jeszcze tu wymyślą, intelignte oświetlenie to już chyba samo w sobie zamarło, termostat też chyba szlag trafi, podatek VAT zaginął, eh życie