Witam szanownych inwestorów i forumowiczów. Mam pytanie czy patrząc na spółkę z perspektywy i nie posiadając obecnie jej akcji to w chwili obecnej i na tym poziomie cenowym rozpoczynalibyście kupno????
Wskaźniki zachęcają. Sama sytuacja w firmie moim zdaniem również. Zmienia się struktura zarządzania, będzie skup akcji na który przeznaczono 6,5 mln - delikatnie chyba można brać. Wielkiego pola do spadku już dalej nie widać ...
Dnia 2015-05-27 o godz. 10:52 ~San napisał(a): > Wskaźniki zachęcają. Sama sytuacja w firmie moim zdaniem również. Jako były pracownik mówię NIE > Wielkiego pola do spadku już dalej nie widać ... Jakieś 11 zł
Ja nie rozumiem. Obroty są tak małe że wystarczy żeby konsekwentnie po 2000 akcji dziennie kupowali i do 15 pln by podbili! Tylko dzień w dzień... Ale najwyżej im nie zależy na kursie ???
Im dłużej czekasz, tym bardziej wątpisz, że coś z tego będzie. To jest gra, jak już zwątpisz to oddasz nie po 15 - 16 zł tylko po 13zł. Ja dalej zbieram, a mam już ho,ho, ponad 10 tys szt, i żadnej od pól roku nie oddałem i nisko nie oddam, ja mam czas poczekam, już chyba nie będę brał bo bym musiał przekroczyć 20 % portfela. Pozdrawiam wytrwałych
Teraz to mam już prawie 10,5 k, ale nie ma się czym chwalić, bo już zbieram długo, praktycznie od 16 zł, nie zamierzałem aż tyle brać, ale musiałem uśrednić, bo myślałem że spadnie do 13 zł i na tym koniec, no ale cóż, rzeczywistość jest inna, trzeba czekać Teraz mam średnią w okolicy 13 zł.(trochę ponad 13) Ostatnie zakupy 27 maja po 11,64 i 10 czerwca po 11.30, A dziś 24.06 to obroty powalające na SGN, może ktoś kupi choć 1 sztukę po 11,40 ??? Bo jak nie, to ja kupię, choć mam dużą prowizję w DM, ale może odżałuję te 5,90 prowizji, tak dla jaj Pozdrawiam i życzę wytrwałości
Tak dla jasności. Nigdy nikogo nie namawiałem do ujawniania swego stanu posiadania na forum, bo niestety uważam ze ułatwia to grę innym niekoniecznie takim drobnym jak ty czy ja. Ale to ty sam się ujawniłeś... Oczywiście zaraz pojawiają się jakieś licytacje jak ta powyżej, że ktoś ma 20k.
Dlatego dla uczciwości wpisów: wystaw swoje akcje na S po 33,33? Nie ma tam nikogo. Bobo wystaw swoje 20k na 44,44 skoro ich teraz nie sprzedajesz i czekasz na 20:-)) PS. Ja swoje wystawiłem na 60,48 do końca lipca.