• Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~loki [193.192.185.*]
    Mamy dzień po bardzo pozytywnej reklamie i po arkuszu zleceń jest widać, że szykuje się drugie podejście do wyskoczenia ponad opór. Tak więc dzisiaj jest duża szansa, że przebijemy się ponad 30 gr.
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~echo [87.205.46.*]
    Spokojnie ,może znajdą się jeszcze niecierpliw, którzy oddadzą akcje taniej.
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: zulusowaty [89.76.214.*]
    Kochani inwestorzy, czy Wy naprawdę myślicie, że wystarczy wykupić rekalmę w ogólnopolskim tygodniku, by od tego natychmiast kurs poszybował w górę ???  Niektórzy tak się podniecają tą reklamą, że już widzą złote góry.  Przecież, gdyby reklama = kurs akcji, to agencje reklamowe i wszystkie czasopisma nie nadążałyby ze zleceniami., a tygodniki i miesięczniki musiałyby zwiększyć ilość stron o 300 %.

Fakt faktem, żeby dać taką reklamę w NW, to trzeba mieć po pierwsze pieniądze, a po drugie super produkt. I to jest bardzo dobre info ! Mam nadzieję, że przełoży się to na sprzedaż i na zysk !!! Czas pokaże, wystarczy być po prostu cierliwym.
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~lilka [46.113.82.*]
    Jesteś poza pewnym tematem Kochany Inwestorze :)
    Reklama w mediach stanowi kolejny punkt realizacji pewnego planu. Dla inwestorów (nie wiem jak tam dla graczy) ta reklama i kilka innych faktów z Biomaxa stanowi ważną informację, ponieważ wiemy że wszystko idzie zgodnie z planem i strategia jest realizowana konsekwentnie.
    A że w raporcie jeszcze nie ma zysków, no cóż.... co się odwlecze to nie uciecze.
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~Zeus [109.243.213.*]
    Jak się pokażą zyski to szanse na przebicie 30 gr będą. Teraz raczej znikome.
    Lauren Peso tam już są zyski a kurs jeszcze nie odpalił. Naganiam ale wiem, że warto.
    Każdy z nas ma w portfelu conajmniej kilka innych spółek ponad Biomaxa i jakby każdy tu zaczął naganiac na swoje to zrobiłoby się guano z forum.
    Także dzięki za propo ale nie skorzystam :)
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~Zeus [109.243.213.*]
    Ok. Kup PGNiG tam pewny zysk jak złoto tylko, że 2 %. Zawsze coś.
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~plex [79.184.72.*]
    Jak Biomax pokaze zysk to tutaj 0,50gr bedzie nawet wspomnieniem :)
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~pan [89.231.191.*]
    jak pokaze zysk na ninimalny plus to bedzie 1 zl bo nikt taniej nie sprzeda kupiłem przed raportem.
    i zaden wpis i spadek mnie nie wystraszy bo ja nielicze na plus bo maja duze inwestycje i załozony plan do 2019 roku.
    Nieproblem wypuscic na rynek szajs wykazać zysk ale utrzymac produkt na rynku i pozyskac konsumenta na długie lata.
    I widac ze firma tez chce sie rozwijac w kierunku farmacełtycznym .Skupia sie tylko na bardzo dobrym produkcie a nie na reklamie
    dobry produkt reklamy nie potrzebuje wystarczy sprzedarz .tak jak bmw reklamy niebyło a kupowali.
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~pan [164.126.101.*]
    Panie kochany do szkoły i to szybko dawno nie widziałam zeby w paru zdaniach można tylu błędów narobić sprzedarz---- pisze sie sprzedaż,farmacełtycznym--- farmaceutycznym, niebyło--------nie było,nieproblem-------nie problem,ninimalny------- minimalny,nieliczne---- nie liczne 6 błędów zgroza
    Akurat złoto od dwóch tygodni pięknie idzie w dół, więc porównując PGNiG do złota i każąc mi go kupić bo jest "pewny jak złoto" strzeliłeś sobie w kolano :D
    Ale dzięki - wierzę że miałeś dobre intencje ;P
  • Re: Duża szansa na przebicie 30gr Autor: ~echo [87.205.46.*]
    Dzisiaj dało się zauważyć, że nie zbyt wielu jest chętnych do oddania akcji w obecnej cenie, każdy czeka co przyniesie następny dzień, a jak widać w spółce nie siedzą z założonymi rękami.
    Wykres techniczny też wygląda obiecująco, nastąpiło odbicie od linii wsparcia na wysokim wolumenie ,co daje podwaliny pod dalsze systematyczne wzrosty.
    Wygląda na to, że mamy teraz na Biomaxie świadomy niedowartościowania akcji akcjonariat .

Pozdr.
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.