Przestaje mi się to podobać.........., czyżby życiowa porażka...........??, coraz więkasz podaż na coraz niższych poziomach... Jeśli nie pojawi się jakieś konkretne info, rzeczywiście możemy wylądować w okolicach 0,2x gr. Raport .............no właśnie nie powala. Dobrze, że są to moje pieniądze i mogą leżeć, ale................ Pozdrawiam i wzrostów życzę...............
Witaj maro66. Że Ty masz wątpliwości i brak cierpliwości to dziwne dla mnie.
Na dzień dzisiejszy kapitalizacja AER 3 834 204,78 zł tak więc nie wiem o co się martwić ( pakiet INDATY liczony po słabej cenie )
Myślę że INDATA jak pozyska dobą kase z oferty publicznej to będą chcieli odkupić reszte udziałów Positive Technology, za ile to trudno powiedzieć ale wycenione na 8.185.500,00 PLN !!!
Seoway Sp. z o.o. z tego co czytałem to szybko się rozwijają
HPS Group Sp. z o.o. trudno powiedzieć czy tylko koszty robi czy coś z tego się narodzi.
Może jakieś nowe pomysły o których nie wiemy, nowe dotacje i rozwój.
Jak się coś ruszy ze sprzedażą udziałów spółek portfelowych jakiś nowy inwestor?
jeszcze jedna sprawa, FF to ponad 3 miliony sztuk akcji a notowania wyglądają jakby akcji w FF było brak ? gdzie akcje i kto je ma bo "drobnych" to chyba tutaj już mało, zostali skutecznie wywaleni z waloru :-)
Ja uważam że ( trudno mi powiedzieć kiedy ) będą tutaj poziomy o których dzisiaj nawet nikt nie wspomina.
Sory że piszę na "Ty" ale tak jakoś mi łatwiej na forum.
Zacznę od końca "Sory że piszę na "Ty" ale tak jakoś mi łatwiej na forum." żaden problem (wręcz pożądane).
To o czym piszesz to jest oczywista oczywistość, z tym, że: martwi mnie brak popytu martwi ukryta S i to na coraz niższych poziomach nie jestem do końca przekonany o powodzeniu emisji Indaty
W jakimś poprzednim wątku ktoś pisał o wycenie spółki, niestety trochę się z tym zgadzam.................. i prawdą jest to, że mogli by więcej informować o chociażby wnioskach jakie złożyli.........
I jeszcze jedno cierpliwość to ja mam, tylko jak napisałem pojawiają się wątpliwości, które mam nadzieje zostaną wkrótce rozwiane..........:).
Dnia 2015-05-27 o godz. 21:32 ~LOLEK napisał(a): > A jak myślisz maro66 gdzie jest ponad 3 miliony akcji z FF ???
U akcjonariuszy :). A tak na poważnie nie mam pojęcia, może "grochówka" i jego kompanija (Jadzia). Nie mam czasu, ale na pewno można policzyć ilość akcji sprzedanych na spółce od 13 maja 2014 do 6 maja 2015r. (ja kupiłem prawie 430K), myślę, że jest to bardzo duży % całości. Brak płynności i znikomy popyt to mnie martwi................ale pojawią się infa to i popyt wzrośnie............