• co dalej?? Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Przestaje mi się to podobać.........., czyżby życiowa porażka...........??, coraz więkasz podaż na coraz niższych poziomach...
    Jeśli nie pojawi się jakieś konkretne info, rzeczywiście możemy wylądować w okolicach 0,2x gr. Raport .............no właśnie nie powala. Dobrze, że są to moje pieniądze i mogą leżeć, ale................
    Pozdrawiam i wzrostów życzę...............
  • Re: co dalej?? Autor: ~LOLEK [83.17.151.*]
    Witaj maro66.
    Że Ty masz wątpliwości i brak cierpliwości to dziwne dla mnie.

Na dzień dzisiejszy kapitalizacja AER 3 834 204,78 zł tak więc nie wiem o co się martwić ( pakiet INDATY liczony po słabej cenie )

Myślę że INDATA jak pozyska dobą kase z oferty publicznej to będą chcieli odkupić reszte udziałów Positive Technology, za ile to trudno powiedzieć ale wycenione na 8.185.500,00 PLN !!!

Seoway Sp. z o.o. z tego co czytałem to szybko się rozwijają

HPS Group Sp. z o.o. trudno powiedzieć czy tylko koszty robi czy coś z tego się narodzi.

Może jakieś nowe pomysły o których nie wiemy, nowe dotacje i rozwój.

Jak się coś ruszy ze sprzedażą udziałów spółek portfelowych jakiś nowy inwestor?

jeszcze jedna sprawa, FF to ponad 3 miliony sztuk akcji a notowania wyglądają jakby akcji w FF było brak ? gdzie akcje i kto je ma bo "drobnych" to chyba tutaj już mało, zostali skutecznie wywaleni z waloru :-)

Ja uważam że ( trudno mi powiedzieć kiedy ) będą tutaj poziomy o których dzisiaj nawet nikt nie wspomina.

Sory że piszę na "Ty" ale tak jakoś mi łatwiej na forum.

pozdrawiam
  • Re: co dalej?? Autor: ~maro66 [145.237.2.*]
    Zacznę od końca "Sory że piszę na "Ty" ale tak jakoś mi łatwiej na forum." żaden problem (wręcz pożądane).

To o czym piszesz to jest oczywista oczywistość, z tym, że:
    martwi mnie brak popytu
    martwi ukryta S i to na coraz niższych poziomach
    nie jestem do końca przekonany o powodzeniu emisji Indaty

W jakimś poprzednim wątku ktoś pisał o wycenie spółki, niestety trochę się z tym zgadzam.................. i prawdą jest to, że mogli by więcej informować o chociażby wnioskach jakie złożyli.........

I jeszcze jedno cierpliwość to ja mam, tylko jak napisałem pojawiają się wątpliwości, które mam nadzieje zostaną wkrótce rozwiane..........:).

No i czekamy na wzrosty...............
  • Re: co dalej?? Autor: ~LOLEK [83.17.151.*]
    A jak myślisz maro66 gdzie jest ponad 3 miliony akcji z FF ???
  • Re: co dalej?? Autor: ~maro66 [91.241.41.*]
    Dnia 2015-05-27 o godz. 21:32 ~LOLEK napisał(a):
    > A jak myślisz maro66 gdzie jest ponad 3 miliony akcji z FF ???

U akcjonariuszy :). A tak na poważnie nie mam pojęcia, może "grochówka" i jego kompanija (Jadzia).
    Nie mam czasu, ale na pewno można policzyć ilość akcji sprzedanych na spółce od 13 maja 2014 do 6 maja 2015r. (ja kupiłem prawie 430K), myślę, że jest to bardzo duży % całości.
    Brak płynności i znikomy popyt to mnie martwi................ale pojawią się infa to i popyt wzrośnie............
[x]
AERFINANC 0,00% 0,04 2025-06-02 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.