Tu można poczytać jak łgał tu na forum na temat zmian
www.bankier.pl/forum/temat_steam,17282273.html "Witam wszystkich, zmiany dotyczą Early Access i dostępu do aktualizacji o nowe epizody w ramach Steam Early Access. Potrwają jeszcze kilka dni. Ktoś już wcześniej to pisał ale tak w ramach wyjaśnienia. "
Gdzie te strony kłamco? "Wódz jest niestety chory więc część dostępów dostaliśmy dzisiaj. FB już jest, strony będą jutro. Keep calm and enjoy our games. "
a potem zamieścił wpis na fb na odczepnego.
We appologize for some inconveniences in acquiring our games via Steam. This issue will be sorted within few days when we will finish transitions.
parówa gry sa na steam pod tymi linkami, pisałem ci to naście razy ale ty jak zwykle ślepy. Miałem rację wczoraj piszą że grand, parówa się aktywują tak jak poprzednio.
Tu możesz sobie kupić te niby wycofane gry. store.steampowered.com/sub/43707/?l=polish store.steampowered.com/sub/18432/?l=polish
Tu masz całą stronę, możesz poczytać, pogadać na forum z pozostałymi graczami, jakoś nie usunięte. http://steamcommunity.com/app/224420/ http://steamcommunity.com/app/299640/
A ty dlaczego najpierw naganiałeś a potem pisałeś że sprzedawałeś akcje, wystarczy cię poczytać przed pierwszą podbitką?
Dnia 2015-01-22 o godz. 13:50 ~parówa napisał(a): > Papier nie ma sily rosnac - zaraz zasypia po 2 grosze i 2 bedzie po prawej
Dnia 2015-02-20 o godz. 11:37 ~parówa napisał(a): > acha no i dlatego jak roslo to nie pisalem bo sprzedawalem a nie mialem czasu pisac na forum
Dnia 2015-05-25 o godz. 15:50 ~84Felek napisał(a): > Robi sie ciekawie :)
Chciałeś powiedzieć nie ciekawie, niebawem miesiąc minie jak niema gier na steam, nie ma żadnej ze ich stron, nie ma kontaktu a na FB brak odzewu, to śmierdzi przekrętem i to jest martwice.
Dnia 2015-05-25 o godz. 22:27 ~kumi napisał(a): > A ty oczywiście jesteś tutaj po to, żeby nas wszystkich przestrzec przed niegodziwością tego świata. Dziękuję, ale poradzę sobie.
Jak sobie poradzisz jak nic nie możesz zrobić i nic nie wiesz, tylko nie mów mi że cię to ie denerwuje i wszystko jest dobrze.
Niestety jedziemy na tym samym wózku, lepiej mi powiedz co się z nimi dzieje, dlaczego gry na steam przeniesione są do sub i dlaczego nie odpowiadają, taką ciężką chorobę ma że leży nie przytomny ?