• Czy oprócz wzajemnego poklepywania się po plecach może jakaś merytoryka? Autor: ~john [86.111.115.*]
    Zadałem kilka pytań w kilku wątkach...zero odpowiedzi...

Mnożycie wpisy z jakimiś marzeniami, cenami itp...a jak staram się wywołać dyskusję i zmotywować do rozmowy to jest cisza..
  • Re: Czy oprócz wzajemnego poklepywania się po plecach może jakaś Autor: mir_ujazd [91.233.69.*]
    A o czym ma być ta dyskusja ? Przecież wiadomo jaka jest sytuacja spółki i zaklinanie rzeczywistości nic nie da.
    Trzeba czekać na pojawienie się nowego inwestora, a kiedy to nastąpi nikt z nas nie wie.
    Pewne jest tylko to, że jak się pojawi to kurs będzie w okolicach 5zł, a może i wyżej.

Ja na wszelki wypadek ustawiłem się na 10zł i poczekam na żniwa :)

• Re: Czy oprócz wzajemnego poklepywania się po plecach może jakaś Autor: ~baca [93.159.186.*]
    Skąd Ci się chłopie weźmie 10 zł. A jeszcze po drodze dodruk.!!!!!!!!!!!!
  • RE Autor: ~john [217.173.191.*]
    Czyli co....nikt nie ma przemyśleń?
    Po ile emisja?

Co dalej po wyczyszczeniu bilansu?

Jaka działalność?
  • Re: RE Autor: ~Geo [89.69.106.*]
    Akurat forum bankiera zna odpowiedz.

Jak chcesz znać odpowiedzi na swoje pytania to rejestruj sie na walne i tam szukaj odpowiedzi....

• Re: RE Autor: ~graham [193.34.223.*]
    w związku czekającą nas emisją 2 mln akcji nie będę w stanie więcej zapłacić niż 10-15 gr za akcje, chociaż coraz bardziej się zastanawiam czy warto się bawić w tą spółkę, jak wszyscy widzą rozgrywający cierpi na brak gotówki bo dawno byłby kurs na wyższych poziomach, ten kto jest dobrym obserwatorem to widzi że cały czas wywalane są akcje a w jakim celu? w celu pozyskania kasy na objęcie emisji po 10 gr, cena emisji podana jest w projekcie uchwał na walne. Jest jeszcze jeden problem, do kiedy jest ostateczny termin publikacji raportu rocznego o ile dobrze pamiętam to 30 czerwca, a został przesunięty na koniec lipca ciekaw jestem jak się Gpw do tego ustosunkuje.
    Będę dalej obserwował ten twór matyjasa, zobaczymy co się z tego urodzi.
  • Re: RE Autor: ~Graham [77.65.80.*]
    to wywalaj z nimi od jutra masz okazje czesto kilka kilo na lewo wyrzucic czemu tego nie robisz wal smialo blaznie, chetnie dokupie wiecej od Ciebie na dolku i juz ktorys raz mowie pajacu bys sie pode mnie nie podszywal wymysl sobie inny nick koles ;)
  • Re: RE Autor: ~Graham [77.65.80.*]
    A i jeszcze jedno: po 1 to cena emisyjna a nominalna podana w projekcie to zupelnie co innego nieuku, po 2 dzis rozmawialem z pewna osoba co wie z nas wszystkich najwiecej o Formule i zadnej emisji po nominale nie bedzie chyba ze w Twoich snach :D

PS. kolejny post napisze dopiero przy cenie duzooo wyzszej za x miesiecy(moze znacznie predzej kto wie?) i zarazem ostatni post skierowanych do osob plujacych na spolke wiadomo w jakim celu..
  • Re: RE Autor: ~graham [193.34.223.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: RE Autor: ~baca [178.43.139.*]
    Piszą tutaj albo naganiacze na spadki , albo debile nie potrafiący odróżnić nominału akcji od ceny emisyjnej !!! Takie to forum !!!!
  • Re: RE Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    idąc tym tropem... na Tableo podali wczoraj w projektach uchwał nową emisję... na Tableo nominał to 1 zł !! a kurs obecnie 33 gr ( w styczniu bylo 3 zł)...
    więc idąc tym tokiem myślenia na Tableo będzie winda na ponad 1 zł... zdążycie kupić dzis ?

[x]
8FORMULA 2,22% 0,46 2016-03-22 12:01:48
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.