A o czym ma być ta dyskusja ? Przecież wiadomo jaka jest sytuacja spółki i zaklinanie rzeczywistości nic nie da. Trzeba czekać na pojawienie się nowego inwestora, a kiedy to nastąpi nikt z nas nie wie. Pewne jest tylko to, że jak się pojawi to kurs będzie w okolicach 5zł, a może i wyżej.
Ja na wszelki wypadek ustawiłem się na 10zł i poczekam na żniwa :)
w związku czekającą nas emisją 2 mln akcji nie będę w stanie więcej zapłacić niż 10-15 gr za akcje, chociaż coraz bardziej się zastanawiam czy warto się bawić w tą spółkę, jak wszyscy widzą rozgrywający cierpi na brak gotówki bo dawno byłby kurs na wyższych poziomach, ten kto jest dobrym obserwatorem to widzi że cały czas wywalane są akcje a w jakim celu? w celu pozyskania kasy na objęcie emisji po 10 gr, cena emisji podana jest w projekcie uchwał na walne. Jest jeszcze jeden problem, do kiedy jest ostateczny termin publikacji raportu rocznego o ile dobrze pamiętam to 30 czerwca, a został przesunięty na koniec lipca ciekaw jestem jak się Gpw do tego ustosunkuje. Będę dalej obserwował ten twór matyjasa, zobaczymy co się z tego urodzi.
to wywalaj z nimi od jutra masz okazje czesto kilka kilo na lewo wyrzucic czemu tego nie robisz wal smialo blaznie, chetnie dokupie wiecej od Ciebie na dolku i juz ktorys raz mowie pajacu bys sie pode mnie nie podszywal wymysl sobie inny nick koles ;)
A i jeszcze jedno: po 1 to cena emisyjna a nominalna podana w projekcie to zupelnie co innego nieuku, po 2 dzis rozmawialem z pewna osoba co wie z nas wszystkich najwiecej o Formule i zadnej emisji po nominale nie bedzie chyba ze w Twoich snach :D
PS. kolejny post napisze dopiero przy cenie duzooo wyzszej za x miesiecy(moze znacznie predzej kto wie?) i zarazem ostatni post skierowanych do osob plujacych na spolke wiadomo w jakim celu..
idąc tym tropem... na Tableo podali wczoraj w projektach uchwał nową emisję... na Tableo nominał to 1 zł !! a kurs obecnie 33 gr ( w styczniu bylo 3 zł)... więc idąc tym tokiem myślenia na Tableo będzie winda na ponad 1 zł... zdążycie kupić dzis ?