Witam. Sprzedałem 10k a 30 k zostawiłem do końca sam nie wiem po co i czy coś z tego jeszcze będzie. Ktoś ma jakieś pomysły lub wiedzę co może się wydarzyć jak uregulują kwestię zarządzania firmą.Nie do końca rozumiem że firma upada w czasie gdy dewloperka przeżywa rozkwit i mieszkania pięknie się sprzedają. Mam nadzieję że ktoś to przejmie i reaktywuje . Co sądzicie?
Jestem tego samego zdania. Poprawcie mnie o ile się nie mylę, ale w jaki sposób odbywać będzie się publikowanie komunikatów? Monitor sądowy? Czy nadal mają obowiązek informowania o przekraczaniu progów procentowych? Mocno jestem ciekaw kto to wszystko zbierał, chociaż nawet znając nazwę spółki może być ciężko bo to pewnie słup. Myślę, że od samego początku taki był zamiar aby markując próby ratowania po prostu ją zdjąć i pogrzebać. Relacje inwestorskie nie działają już prawie 2 tygodnie. Niedługo pewnie w ogóle strona zniknie i mało kto będzie wiedział co się w ogóle dzieje w tym grajdole. W organy sprawiedliwości ja już naprawdę nie wierzę w tym kraju, ale jest coś takiego jak karma. Mam nadzieję, że w końcu ich wszystkich dopadnie.
Pytasz się czy ktoś został z akcjami a co miałoby się z nimi zrobić umorzone zostały czy jak .Przecież nie zniklneły jednego dnia Duży skupił z rynku ile się dało spółka odżyje poza giełda bo o to chodziło by specjalnie doprowadzić do usunięcia jej z notowań Na takich przekrętach zarabiają wielkie ryby a nie wy płotki Może jak Duda będzie prezydentem to się zabierze za tych wszystkich złodziei Którzy okradają od kilku lat społeczeństwo .Afera WGI Ambergold SKOKI i inne przekręty z wyłudzaniem VAT elektronika stal węgiel Znikają miliardy zł w ręce przestępców a Banki zarabiają coraz więcej i ponoć im zawsze mało. Cała prawda o Polsce .
Za tym jest WSI, nikt normalny nie wiezy ze mozna cos takiego zrobic bez ich wiedzy. To poprostu niemozliwe. Problem w tym ze to przestepcza organizacja.
I ja posiadam akcje kiedyś mam nadzieje że choć stratę zaksięguje w umowie cywilnej jak na innych akcjach pokaże zysk. Co może się wydarzyć ? Tak naprawdę wszystko. Likwidacja czy przy dobrych wiatrach restrukturyzacja. Myślę że tych co są z akcjami jest więcej i mam nadzieje że choć te forum pozostanie do przekazywania informacji, Strona Gant - od dłuższego czasu - przerwa techniczna - ciekawe na co - likwidacja strony? Piszcie co tam u was ganta pochowano za życia ciekawe czy się przebudzi - taka mała nadzieja .
Nie tylko Ty kolego masz nadzieje ze się stanie cos pozytywnego. Ja mam tego 123 tys sztuk no i czekam, albo strata 60tys zł albo jeszcze wyjde na swoje