• Rewizja prognozy Autor: ~Aedes [83.26.48.*]
    Nie chce rosnąć to będzie spadać ! Brak informacji pod grę na wzrosty. Brak perspektyw na poprawę wyników, niskie obroty zniechęci akcjonariuszy.

Pirewszy opór to 1.5 zeta.

Fakty są takie że w arkuszu zleceń coraz więcej chętnych do sprzedaży.
    A kupujący się wycofują.

Osobiście myślę że w związku z niezrealizowaną inwestycją budowy fabryki rynek wyceni akcje w granicach 1.0 -1.3 zł.
    I na tym poziomie rynek będzie czekał co dalej z firmą, wielu z wymęczenia brakiem obrotów i czekaniem na wzrosty odda akcje.
    Nie polecam też kupna w tym momencie, lepiej poczekać aż zniecierpliwieni zaczną wyprzedawać.

pozdrawiam serdecznie
    Aedes.
  • Re: Rewizja prognozy Autor: ~radek [94.254.198.*]
    Leszcz Aedes już nie pisze o 10 złotych? 14 groszy, tyle co dywidenda to maks ile może to kosztować! Zero wiedzy o spółce!
  • Re: Rewizja prognozy Autor: ~Aedes [83.26.48.*]
    Pomyliłem się i tyle.
    Przyznaje Ci rację - spółka jest przewartościowana na tą chwilę.

14gr, 40 groszy to jednak przesada i myślę że wynika z Twojego wielkiego niezadowolenia do spółki. Chciałbyś aby rosło a tu się nie da - z tąd twoja tak negatywna opinia. Myślę że strasznie jesteś zapakowany w spółkę, a perspektywa 2 zeta jest już nierealana. Pozostaje ci tylko zostać inwestorem długoterminowym :))))

Uważam że teraz spółka jest warta 1.0 zł -1.3 zeta. Jeżeli jednak we wrześniu 2015 wykaże stratę w związku z instalacją linii produkcyjnej to wówczas może faktycznie kosztować 14 groszy. Na pewno jeszcze nie teraz.

pozdrawiam serdecznie
    Aedes
  • Re: Rewizja prognozy Autor: ~Aedes [83.26.48.*]
    radek, patrz, arkusz na S zasypany :))) co robisz ? sprzedajesz ze stratą czy zostajesz inwestorem długoterminowym :)))) buhahahahaha.

http://mojeinwestycje.interia.pl/gie/notgpw/full/zlec_all?sp=8990&zl=V

pozdrawiam serdecznie
    Aedes

• Re: Rewizja prognozy Autor: ~radek [94.254.198.*]
    posądzasz mnie, że miałbym mieć akcje tego śmiecia? Może kupię spekulacyjnie jak Misioinwestor z Serdelą oddadzą ze stratą!
  • Re: Rewizja prognozy Autor: ~nowy [217.99.25.*]
    Ratku piszesz już na dwa komputery? Póki co poczytaj trochę jaka jest różnica pomiędzy oporem a wsparciem. To powinieneś wiedzieć zanim zaczniesz swoje manipulacje .
[x]
AEDES 25,00% 0,10 2017-10-12 15:00:12
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.