a jeśli chodzi o to że trzeba czekać do jesieni bo okres letni itd to uwazam ze cena akcji uz to zdyskontowała i prognozując najlepszy okres strefy euro i powolny ale wzrost pkb czech ponad 3 procent można mieć nadzieje ze może nie będzie tak żle, przypominam że nwr juz teraz ma ok 80 dol cene jednostowego wydobycia juz teraz o czym jsw tylko moze pomarzyc, cierpliwość zostanie nagrodzona tu będą wzrosty po 100 procent tygodniowo
Pod sufitem to ty masz nierówno coś mi się wydaje. Przecież ty nie masz pojęcia co piszesz. Nauczyłeś się paru regulek i myślisz że jesteś rekinem. A prawda jest taka że siedzisz tutaj pewnie od roku zagryzasz paznokcie i modlisz się o wzrosty
nie musisz komentowac moich wpisów nikt cie nie prosi o dyskusje czy przemyslenia jak bedzie zobaczymy ale śmiem twierdzic ze juz w tym roku sie zdziwisz
kanibalek nie zagłuszysz moich wpisów bo juz dawno pisałem ze sfinks herkules duon bioton a teraz ventage np obstawiam to swiadczy o tym ze troche sie znam chyba? no ale jesli komus zalezy na spadkach to nie ma mocnych, nie wiem czy zauwazyłeś ale w czechach rekomendacja 26 i mamy dno ktore juzsie konsoliduje, inwestor w drodze i to z polski powiadam a który- pomyśl trochę a zakumasz o co tu chodzi podpowiem tylko ze potęny gracz giełdowy
Jak nadal będą podawali wyniki bez audytu to - psi h....j się tego nie tknie. Widać codziennie jak umiejętnie upychają dokładając na 4 gr. Rynek nie znosi niewiadomych , ostatnia emisji bez prawa poboru , no i węgiel który od dłuższego czasu jest w niełasce robi swoje. Pocieszeniem może tu być tylko aktualna cena dolara.
Ja byłbym ostrożny z ta prognoza. Makulatury jest ponad 6 mld. Kto to kupi? Dodruk po 8 gr zrobili na jesieni i upychaja dalej po 4 gr i nawet coraz śmielej po 3. Kiepsko z tym NWR, patrząc na wykres to bardzo kiepsko.