Od kilku dni ktoś ostro kupuje te akcje i to na górce, a to znaczy, że ktoś coś wie i liczy na duży zysk.Zastanawiają mnie te duże wolumeny, które w tym tygodniu przemieliły się na tym walorze.
Wy też widzicie to wybicie z flagi i potencjał na 15-16 w najbliższych tygodniach? Już byłaby jazda w najlepsze, gdyby nie ta jedna osoba, która blokuje. Reakcja na słup uważam bardzo pozytywna. Nikt nie rezygnuje, a powoli sobie podbierają. Życzę Wam i sobie cierpliwości.
według mnie również bedzie okolo 15zł, TIM pokaze znowu zysk, nowy model sprzedazy sie sprawdza i TIMowi znowu udalo sie uciec konkurencji kilka kroków do przodu. w przyszlosci ograniczy koszty przy zwiekszonej powierzchni mahazynowej juz bedzie nie kwestionowanym liderem w branzy wtedy pewnie kurs wzrosnie do poziomu z przed kilku lat:) Poza przeslankami ideoliogicznymi analizujac zakupy z ostaniego wybicia widac ze ktos inwestuje potezna kase liczac na wzrost jak przy ostaniej publikacji. ja kupilem i czekam spokojnie na raport który potwierdzi moja wypowiedz.
Mocno mnie zadziwi to jak będzie zysk operacyjny/ na sprzedaży. Poodbno wzrośli r/r w q2 słabo a jak nie bedzie 160nln obrotu to zysku też. Ktoś dmucha balona. wycena metodą porównawczą podpowiada cenę 2,70 zł...