schodzi w dół ze swoim "ogromnym" pakietem już zszedł z 39 na 35 czekam aż walnie po 32 bo chyba jest lekko zdesperowany oby mu się udało! będzie jednego osła mniej!
..tak musi być bo koniec miesiąca się zbliża a kreski niektórych fal są kiepskie .. w czerwcu kurs ruszy )) , a i pierwsze kontrakty prezes ogłosi i będzie po co ruszyć.. każdy ogłoszony przez spółkę wygrany konkurs myślę że należy przynajmniej 12 % zaliczyć na przyszły zysk netto.. ogłoszenie o pierwszych wygranych konkursach spodziewam się ok 20 czerwca..czyli na spokojnie }}
..wiem że o sobie piszesz folklorze.. na poziom kursu wg ciebie najważniejsze było że Michała nie ma.. ale Michał był i kółeczka kręcił tylko nie pisał bo to że ktoś nie pisze to nie znaczy że go nie ma i wbij to sobie w swój pusty.........a że zupełnie nie znasz zasad giełdowych to widać o czym piszesz
żenada wracaj do przedszkola, już raz żeś pograł 22-24 i cię odcięli teraz sobie graj 33-35 i znowu będziesz kwiczał za jakiś czas, że mogłeś wejść grubiej i zarobić konkretne pieniądze za pół roku, za rok ale tak jak powiedziałem - twoje miejsce jest w przedszkolu