• Czemu to tak spada?? Autor: ~maszczu3000 [156.17.118.*]
    Co się dzieje?? Sprzedawać/ dokupywać, co robicie??
  • Re: Czemu to tak spada?? Autor: ~INwestor [212.109.162.*]
    Spada bo musi - papier jest zbyt drogi. Dojdzie do 345 to się uspokoi. Trudno powiedzieć co zrobić - nie wiem po ile kupiłeś i co liczysz ...

• Re: Czemu to tak spada?? Autor: ~maszczu3000 [156.17.118.*]
    Kupowałem po 368,5 spory pakiet jeszcze przed wiadomością o transakcjach pakietowych. Liczyłem na stabilny wzrost a tu krew się leje ...
  • Re: Czemu to tak spada?? Autor: ~rw [87.105.67.*]
    przed wakacjami odbije na 370 ale potem to niewiadomo Banki teraz będą w niepewności do pażdziernika ze względu na frankowiczów
  • Re: Czemu to tak spada?? Autor: ~Ziobro [83.29.86.*]
    Po wygranych wyborach PIS wprowadzi podatek bankowy, stąd tak duże spadki banków, a to że PIS wygra wybory jest pewne na 90%.

Warto poczytać jak akcjonariusze PKO BP (przed wyborami 35,75 dziś 33,06) wypowiadają się o prezydencie z PiSu.
  • Re: Czemu to tak spada?? Autor: ~der [195.26.22.*]
    banki frankowe upadną g]doktor duda chce da c tym zodziejom 30 mld plna  agetin bzwnk milenium i pko bp zarabuają rocznie poniżej 5 mld
  • Re: Czemu to tak spada?? Autor: ~Inwestor [212.109.162.*]
    Masakra - tak to jest jak głupie mlodziaki chcą zmian i głosują na PIS lub Kukiza. Trzeba zapobiec tego typu zmianom bo inaczej giełda się nie podniesie i wszyscy na tym stracimy kasę. Co by nie mówic o PO to jednak ekonomicznie sytuacja była zupełnie inna... chciałbym do tego wrócić.

• Re: Czemu to tak spada?? Autor: ~Mitko [83.27.84.*]
    Kto uwala kurs na fixingu kolejny raz z rzędu? Wszystkie inne badziewia, nawet te szemrane falentowe i czarneckie rosną po kilka procent, a tu jak na sznurku uwiązany duży bank z WIG20 !
[x]
SANPL 3,55% 483,80 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.