wisicie na hakach panowie.... ja będę kupował po 18gr - 15gr a wy po ile kupowaliście magowie zaklinający na wzrosty? Do tej pory nie ma powodu do wzrostów. Przypominam, że jutro raport, a wraz z nim płacz i lament. Uważajcie na siebie ludzie i trzymajcie rękę na pulsie bo jutro jest bardzo ważny dla was dzień. Dołączę do was po troche niższych cenach niż obecnie ale kiedy dokładnie to jeszcze nie wiem....
Kuciuba większość już się wysypała przy ostatnim...ale widzę że teraz każdy nie robi zakupów przed,tylko czeka na raport :) taka tu ostatnio owocna taktyka...:)
Dnia 2015-05-28 o godz. 15:27 ~najlepszy napisał(a): > przychody 2 tyś zobowiązania prawie 2 miliony ostrzegałem wraca na 10 groszy tu śmierdzi upadłoscią na kilometr
obyś się mylił bo szkoda ludzi.... ale wiesz na spadkach też można zarobić jako to powiadają DT to nie dup...a i nie traktor zarobić można....
coś tak czułem że mają powiązania z chińskimi badziewiami i te reduktory w ogromnych ilościach montowane od grudnia nie przyniosły im żadnego zysku w Q1 oraz te setki reduktorów zamówionych przez xxx klientów... Firma ze śląska ( katowice? ) typowe cwaniactwo i krętactwo. Dziwię się, że jeszcze nikt nie zgłosił tego do KNF i nie udupił tego ku....re....stwa bo oni okradaja ludzi w biały dzień.
Apeluję do was ludzie trzymajcie rękę na pulsie i oczekujcie jutrzejszego raportu.... ja tutaj ledwo na plus wyszedłem, a obracałem naprawdę sporą gotówkę i tylko fartem wyszedłem na lekki plus. Wiem jak to jest, gdy traci się kapitał i co człowiek w takim czasie czuje, dlatego był bym wdzięczny komuś kto pomógł by mi w unikaniu złych decyzji. Miałem farta i liczę że też bedziecie mieć farta. Czekajcie na raport, a potem podejmujcie decyzje. Życzę wam samych sukcesów i szybkiego zapomnienia o porażce :)
pozdrawiam myślących i tych ujadających, jutro wielki dzień ;)