ten baton to ja dla zabawy wystawiłem żeby się pośmiać z was a teraz ustawiłem 40 k na 37 groszy co by mi na pewno nic nie wpadło ani jedna sztuka tej perełki hahahahahaha
jak nie umiesz liczyć i czytać komunikatów to ja tego za ciebie nie bede robil za darmo , chcesz byc dawca kapitalu to twoja sprawa ale radze ci sie przeszkolic w czytaniu komunikatow i liczeniu
powiem ci kupili przeszlo 40 milionów akcj po 10 groszy i to nie za gotowke tylko za jakąś spółke z o o , tu niby nastapilo jakies scalenie 1 do 20 ktorego na razie nie ma
policz sobie ma byc scalenie 1 do 20 to przy kursie 40 groszy to kurs odniesienia bylby 8 zł a inwestor bral po 2 zł i to nie za gotowke tylko za udzialy w spolce . popatrz na raport tutaj sa same strat nic nie wiadomo czym maja sie zajmowac
Dotychczasowa treść §3 ust. 1 Statutu Spółki (przed zmianą):
„1. Kapitał zakładowy Spółki wynosi 474.000,00 zł (czterysta siedemdziesiąt cztery tysiące złotych) i dzieli się na 4.740.000 (cztery miliony siedemset czterdzieści tysięcy) sztuk akcji, w tym: a) 1.200.000 (jeden milion dwieście tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela Serii A o wartości nominalnej 0,10 zł (zero złotych i dziesięć groszy) każda o numerach od 000.000.001 do 001.200.000, b) 100.000 (sto tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela Serii B o wartości nominalnej 0,10 zł (zero złotych i dziesięć groszy) każda akcja o numerach od 000.000.001 do 000.100.000, c) 140.000 (sto czterdzieści tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii C o wartości nominalnej 0,10 zł (zero złotych i dziesięć groszy) każda o numerach od 000.000.001 do 000.140.000, d) 140.000 (sto czterdzieści tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii D o wartości nominalnej 0,10 zł (zero złotych i dziesięć groszy) każda o numerach od 000.000.001 do 000.140.000, e) 3.160.000 (trzy miliony sto sześćdziesiąt tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii E o wartości nominalnej 0,10 zł (zero złotych i dziesięć groszy) każda o numerach od 000.000.001 do 003.160.000.”
Aktualna treść § 3 ust. 1 Statutu Spółki brzmi (po zmianie):
„1. Kapitał zakładowy Spółki wynosi 5.000.000,00 zł (pięć milionów złotych) i dzieli się na 2.500.000 (dwa miliony pięćset tysięcy) sztuk akcji, w tym: a) 60.000 (sześćdziesiąt tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela Serii A o wartości nominalnej 2,00 zł (dwa złote) każda o numerach od 000.000.001 do 000.060.000, b) 5.000 (pięć tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela Serii B o wartości nominalnej 2,00 zł (dwa złote) każda akcja o numerach od 000.000.001 do 000.005.000, c) 7.000 (siedem tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii C o wartości nominalnej 2,00 zł (dwa złote) każda o numerach od 000.000.001 do 000.007.000, d) 7.000 (siedem tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii D o wartości nominalnej 2,00 zł (dwa złote) każda o numerach od 000.000.001 do 000.007.000, e) 158.000 (sto pięćdziesiąt osiem tysięcy) sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii E o wartości nominalnej 2,00 zł (dwa złote) każda o numerach od 000.000.001 do 000.158.000, f) 2.263.000 (dwa miliony dwieście sześćdziesiąt trzy tysiące) sztuk akcji zwykłych na okaziciela serii F o wartości nominalnej 2,00 zł (dwa złote) każda o numerach od 000.000.001 do numeru 002.263.000.”
No tu masz właśnie opisane. Przeczytaj sobie jeszcze raz, ile było akcji i w następnych komunikatach ile zostało objęte. Przestań już pisać bzdury o 40 mln akcji!
popatrz na to że wartość nominalna starych akcji była po 10 groszy a teraz jest 2 zł to znaczy że nastąpiło scalenie 1 do 20 ale jak chcesz to kupuj kupuj kupuj tylko żebyś wtedy nie beczał i nie latał do KNF że nie wiedziałeś bo cie wyśmieją że nie czytasz komunikatów
Też mi to nie grało. Od NWZa z grudnia nie podali jeszcze info o dniu referencyjnym. scalenie jest co prawda zarejestrowane, ale jeszcze go nie zrealizowali. Stąd obecnie cena po scaleniu rzeczywiście przy 40 gr oscylować powinna wokół 8 zł. Oczywiście pewien tego nie jestem i nie sugerujcie się moim wpisem podejmując decyzję o kupnie. lub sprzedaży
Sieje zamęt i wystawił batona na K na 0,39 .... http://www.stockwatch.pl/komunikaty-spolek/komunikat-ebi.aspx?id=20150519_160530_0000079903&ticker=weedo Tu masz info z 19tego o scaleniu akcji spółki, skończ z pisaniem fałszywych informacji
Operator, to jest info o rejestracji scalenia, a nie scaleniu. Scalenie uchwalili na NWZA w grudniu - zobacz treść uchwał. Mieli podać dzień referencyjny - dotąd tego nie zrobili. Dlatego _ja pisał o 8 zł chyba. Tak czy inaczej wszytskim życzę wzrostów
Jeśli zrealizują scalenie, akcje będą po 8 zł przy obecnej cenie - tylko tak liczę. To nie oznacza, że wyżej nie pójdą. Chodzi tylko o to, że wielu myśli, że już jest po scaleniu, cena 40 gr, a nominał 2 zł. Tymczasem jeśli jest tak, że scalenie dopiero nastąpi, to po nim mamy nominał 2 zł i cenę 8 zł. Sam długo sądziłem, że mamy ta lepszą wersję. trzeba poczytać - polecam.
a jak coś nie jest pewne to zadzwońcie do spółki i się wszystkiego dopytajcie sami a nie sugerujcie się forum , bo tutaj inwestujecie własne ciężko zarobione pieniądze i szkoda je tracić przez niewiedzę pozdrawiam i życzę dużych zarobków
A na moje na mocy WZA 12.2014 od 15.05.2015 jest 2 737 000szt akcji po scaleniu, po 2zł każda z czego 237 000szt jest na ulicy i w sumie sądząc po małych obrotach tak raczej jest.
życzę powodzenia w inwestycjach z taką wiedzą tutaj teraz jest 50 milionów akcji i tyle w temacie a jak nie wierzycie to zadzwońcie do spółki, specjalnie tak zamieszali żeby jeleni nałapać , zresztą już nie takie numery tu odchodziły poczytajcie sobie raporty tej spółki , tutaj były i prawa poborów i chińscy inwestorzy , nowy rok w chinach przeszkadzał im w podpisaniu umowy i wiele innych ta spółka nawet nie ma strony internetowej , zero przychodów nikogo nie zatrudnia . ale jak chcecie to kupujcie
Jak nie mają strony, a weedopolska.pl to nie oni...? Oj kolego, skąd Ty ciągniesz te informacje to ja nie wiem, może mówisz o jakiejśinnej firmie? nie zapominaj, że to nie jest już Weedo S.A
ok faktycznie mają stronę, a w poniedziałek zadzwonię i napiszę do newconnect z prośbą o podanie dokładnej ilości akcji i dlaczego podają że scalili akcje jak nic nie scalili i dlaczego wprowadzają w błąd inwestorów bo ja nie widzę żeby akcje scalili 1 do 20 chyba że tobie? ? ? jak to zrobili to może mi podasz tę datę ? i powiesz po ile miałeś akcje przed scaleniem i po ile masz je teraz? chyba że na siłę naganiasz tu ludzi ?
Żadnej daty Ci nie podam bo akcje kupiłem wczoraj. Sam napisałem do Weedo ile jest akcji na dzień dzisiejszy i po ile - jeśli nie dostanę odpowiedzi do pon 12, dzwonię się dopytać.
najlepiej jak masz wątpliwości to pisz do newconnect oni jak dostają informacje o nieprawidłowościach to szybko reagują , ja w poniedziałek ślę zapytanie , jak spółka podaje że scalili akcje a faktycznie nic nie scalili
Ale wy wszyscy kiepsko Kapujecie. Fundusz z USA objął 2230000 akcji po 2 złote. Te akcje nie są jeszcze w obrocie..teraz będzie zawieszenie notowan i dokonane zostanie scalenie pozostałych akcj w stosunku :1: 20 i zostanie ich 273 000. Przy wznowieniu notowan cena akcji punkt odniesienia będzie cena ostatniego notowania przed zawieszeniem x 20 to będzie prawdopodobnie 0'4 x 20 - 8 złotych. . I teraz popatrzcie fundusz dostal 2,2 min akcji po 2 złote , ma ich 90procent i po wnowieniu notowan albo zacznie wywalać
po co ma wywyindować to nic mu nie da bo nikt nie będzie kupował akcji po abstrakcyjnych cenach , zacznie walić do białej kości jak na przykład na gng tam z ilu zleciało ? podobna sytuacja była też mieli 90 %udziałów a teraz 5 % ? oni dostali praktycznie za darmo te akcje za udziały w jakiej spółce a co ta spółka robi czy ma jakieś przychody czy ma jakiś majątek tego nie podali
będą sprzedawać pewnie swoje akcje bo nie zawarli umowy przy zakupie lock up a kto te miliony odbierze ? musieli mieć ubaw jak wszyscy się cieszyli że kupują dużo drożej
Ale komu będą sprzedawac? będzie spadalo żaden leszcz tego nie dotknie będzie roslo wielu moze się skusic licząc na zarobek ,uważam ze postraszą trochę i spadnie do 0.30 tam trzeba kupować reszte mega infa i mega wzrost -inaczej nikt tego nie tknie.