• OBLIGACJE ...... Autor: ~xx [176.0.110.*]
    Obligacje dzis + 380% . Ktos sie tym interesuje i kupuje. Ciekawe kto i dlaczego. Jak dla mnie nie ma żadnych podstaw do kupna. Ale najwyrazniej ktos cos wie.
  • Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    jeżeli to prawda to mamy nowe zycie spolki... czyżby juz czas na zakupy ?

• Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~Annasz [213.238.122.*]
    Dnia 2015-05-22 o godz. 11:41 ~Mike napisał(a):
    > jeżeli to prawda to mamy nowe zycie spolki... czyżby juz czas na zakupy ?

>>bez rozwiązania kwestii obligacji spółka nie będzie istnieć , a akcje na pamiątkę. <<<<

• Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~pasza_sasza [83.9.229.*]
    Może Spółka kupuje, a by zmniejszyć zadłużenie.
    Spółka albo jakiś udziałowiec (akcje potem za obligi).
    Ale to tylko wtedy jeśli jest jakiś plan na przyszłość bo inaczej to nie ma sensu.

• Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~aqq [83.18.246.*]
    zakupy za cały 1 tys zł
    ha, ha ha
  • Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~piękny_marian [77.252.115.*]
    lepiej zobacz na wolumen, 25 obligacji z 5000... przy tym tempie ten plan zajmie in jakies 8 miesięcy.
  • Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~lewy [83.14.206.*]
    380 % to był TKO, bajkopisarzu, a reszcie się nie chce sprawdzić tylko łykają bzdury
  • Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~xx [176.0.110.*]
    A czy ja napisałem ze jakis pakiety poszły? Naucz sie czytac ze zrozumieniem. Twój nik mówi sam za siebie.
  • Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~lewy [83.14.206.*]
    "Obligacje dzis + 380% . Ktos sie tym interesuje i kupuje. Ciekawe kto i dlaczego. Jak dla mnie nie ma żadnych podstaw do kupna. Ale najwyrazniej ktos cos wie"

nick o niczym nie świadczy tu...manie jeden, taki bystry jesteś, że na podstawie głupiego niku oceniasz człowieka. A Twój tekst powyżej sam mówi za siebie i nie mów, że nie chciałeś ludzi wprowadzić w błąd.
  • Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~Annasz [213.238.122.*]
    Dnia 2015-05-22 o godz. 10:49 ~xx napisał(a):
    > Obligacje dzis + 380% . Ktos sie tym interesuje i kupuje. Ciekawe kto i dlaczego. Jak dla mnie nie ma żadnych podstaw do kupna. Ale najwyrazniej ktos cos wie.

>>>złe postawienie pytania, prawidłowe dlaczego kupują akcje ?; za 50 zł można nabyć 500 akcji lub 1 obligacje wartości 1 000 zł , jeśli obligacji nie wykupią wartość akcji też będzie zero <<<

• Re: OBLIGACJE ...... Autor: ~obligatariusz [83.26.101.*]
    Mogą liczyć na upadłość układową, np.: umorzenie 70 % wartości obligacji, a pozostała
    kwota do spłaty w ciągu 4 lat lub np. umorzenie 50 % a pozostała kwota zamieniona
    po kiepskim kursie np. 40 gr na akcje. Po zawarciu takiego lub podobnego układu kupione w tamtym tygodniu
    akcje powędrują na północ. Zyskają akcjonariusze a stracą obligatariusze.
    Tylko jeżeli pan trzeci muszkieter na to liczy (tego nie wiem) to się przeliczy.
    Obligatariusze są zorganizowani i na jakiś tam ochłap się nie zgodzą.
    Czas pokaże.

Obligatariusz
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.