opcje sa dwie , jedna - upadłości , druga nowe otwarcie , ja obstawiam to drugie , zebrano 13-14 mln po 0,02zl , to co stoi po prawej z korektą 4mln akcji -od bardzo dawna , sa chetni po 001 zł ,,, jest cos o czy my nie wiemy ,,,,,, i wkrótce sie DOWIEMY
Dnia 2015-05-22 o godz. 09:32 ~taa napisał(a): > opcje sa dwie , jedna - upadłości , druga nowe otwarcie , ja obstawiam to drugie , zebrano 13-14 mln po 0,02zl , to co stoi po prawej z korektą 4mln akcji -od bardzo dawna , sa chetni po 001 zł ,,, jest cos o czy my nie wiemy ,,,,,, i wkrótce sie DOWIEMY
NIestety żadna z tych opcji, gra niedługo powróci na steam i wszystko potoczy się jak dalej, nierób sobie nadzi na upadłości czy nowe otwarcia.
To juz 3 miesiace od premiery AR1 i (jesli wiezyc planom) 3-4 miesiace przed premiera AR2. Gdyby mieli oglosic upadlosc to by to juz zrobili. Ciagna ta szopke dalej wiec pewnie trzymaja cos w zanadrzu.
Ja tez obstawiam ze jeszcze podskoczy dlatego po troche podbieram. Ale nie da sie ukryc ze spolka kosmicznie ryzykowna, balagan i dezinformacja na poziomie Hardcore :)