czekajmy na potwierdzenie wzrostów przy sporych obrotach wtedy będzie można przypuszczać, że w końcu zawitał do nas jakiś instytucjonalny a wtedy poziom wzrostów będzie zależał od tego, jaki postawią sobie limit. może i 12 zł
ja od przyszłego tygodnia zamierzam ostro kupować w przedziale 4.35 - 4.50 zł, spółka niedoceniona według mnie i to znacznie. Myślę że jak się uda zatankować z 10k papieru po tej cenie będzie dobrze :)
A ja zaczynam ostro skupować od poniedziałku po 4.24 a we wtorek 4.15 : ) Ugotowałem się w tym papierze toaletowym na bity rok z sumą ?00000 i do spółek z małą płynnością już nie będę wchodził. Czekam na 6 zł i wywalam wszystko a marzenia o 9 zł już usuwam z pamięci.
podpowiedź: nie ma już na GPW kilku spółek których kurs był podobnie trzymany na smyczy mimo że były rentowne i na tle rynku dobrze rokowały fundamentalnie... myślę że vindexus wykupi obligacje i powie giełdzie gromkie papapa ile i czy na tym papapa zarobimy? zobaczymy. myślę że za mniej niż 7 zł nie wezwą bo to nie przejdzie, ale tylko cierpliwi zostaną wynagrodzeni