• jak runie to na 0,05 sie nie zatrzyma Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    jw
  • Re: jak runie to na 0,05 sie nie zatrzyma Autor: ~AmberGold [213.158.221.*]
    Runie, to runie Kseniu
    - na elektorat Bronka nic nie poradzisz 
  • Re: jak runie to na 0,05 sie nie zatrzyma Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    bronek padnie.
    naród chyba nie jest taki tępy
  • Re: jak runie to na 0,05 sie nie zatrzyma Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    haha ksenon ale naganiasz na spadki... jeszcze tydzien temu pisales, że idzie na 50 gr !!!

• Re: jak runie to na 0,05 sie nie zatrzyma Autor: ~Piotr77 [78.10.134.*]
    Kim jest ten cały ksenon?... Przestudiowałem trochę forum i historie U-boata i nie wiem czym się ten pajac kieruje. Ktoś może mi wyjaśnić co to za postać i czy w ogóle kiedy on piszę brać jego słowa pod uwagę?
  • Re: jak runie to na 0,05 sie nie zatrzyma Autor: ~ninjownia [85.221.254.*]
    Przede wszystkim to nie "kiedy on piszę"tylko kiedy on pisze,ale zakladam,ze to przypadek,kazdemu sie literowki itp. wkradaja.A wracajac do sedna ,ksenon to jednak male(lub nie) naduzycie. Tak naprawde to slynny halogen ogen z telezakupow mango. Postep technologiczny wymusil jednak na nim zmiane nik-a,jesli bedzie konsekwetny za 1-3miesiecy najdalej powninien awansowac na led-a. Za 2-3lata dumnie przemianuje sie na laser-wtedy to bedzie top trendy.Za wrozby (ktorych nie powstydzilby sie sam Maciej ....)halogen dostaje ode mnie 2=. Ale gdzies wczesniej zahaczyl chyba dzisiaj o polityke w stylu{narod chyba nie jest tak tępy zeby zaglosowac na obecnego- nie bede sobie niszczyl klawiatury stad brak nazwy lub inicjalow ) i za to 6+. Rowniez mam nadzieje....
  • Re: wraca na 20 gr !! Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    no ksenon kupiles juz i zaczniesz naganiac na wzrosty czy jeszcze nie ?

• Re: wraca na 20 gr !! Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    ile razy mam powtarzać ,że te forum nie ma najmniejszego wpływu na los jakiegokolwiek papiera hehehe
    no chyba ,że mamy do czynienia z papierem o obrotach warzywniaka wtedy forumowa ulica ma jakiś tam wpływ na siebie
  • Re: wraca na 20 gr !! Autor: ~Mike [81.18.207.*]
    skoro nie ma to po co tak intensywnie naganiasz na wzrosty jak kupisz akcje :D ale masz racje jak czytam ludzi, ktorzy na letusie i innych myslą, ze wpisami cos zmienią to mnie to rozwala ale na innych spolkach czasem ma to wpływ, szczegolnie na nowicjuszy...
    moim zdaniem 10 gr to jest dolna granica... ostanio widac bylo skup papierka a spadki byly na bardzo malych obrotach, tak, ze cos tutaj się szykuje... tez chcialym kupic po 8 gr ale nie wiem czy bedzie taka mozliwosc

• Re: wraca na 20 gr !! Autor: ~ksenon [84.10.6.*]
    stary!
    to bankrut !!!
    kierunek południe
    to własnie tu pojawiają się nowicjusze bo stary wyga wejdzie raz , zarobi na podbitce i daje sobie na luz
[x]
UBOATLINE 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.