• Jest decyzja sądu! Autor: ~andrzej [94.254.208.*]
    http://gpwinfostrefa.pl/espi/pl/reports/view/3,292604
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~haha [83.30.2.*]
    Po  takiej  decyzji,  kurs  powinien  odbić  ze  100%...Ale  tutaj  oskubali  z  obligacji  i  oskubią  z  akcji...
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~kokoszka [83.4.239.*]
    Po co komu akcje spółki znikającej z GPW ?
    Kurka!  Oświeć  mnie,  gdzie  pisze, iż  e-Kanc  znik   za  giełdy?
    Info, iż  sąd  zgadza  się  na  upadłość  naprawczą,  to  na  każdej  spółce, byłaby góra    z  zawieszeniami..
    Przecież  ta  decyzja  daje  spółce  szanse  na  nowe  życie...Tylko  "KOLESIE"  kręcący lody, blokują  wzrost,  stwarzając  sytuację, iż nikt tego nie chce....Będą  takie  pozory stwarzać  i  odbierając  ostatnim akcje,  straszac  swymi batonami, wiedząc  , iż  nikt im tego nie  zabierze...Do czasu....!!!!!
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~kokoszka [83.7.192.*]
    Kupuj w takim razie.
    Jestem  zapakowamy na  FULL, i moich akcji nie dostaną...
    Ponawiam pytanie...
    Gdzie  widziałeś by kancelaria miała  zniknąć  z  notowań... Info, o zgodzie  sądu  na  naprawę, pozwoli  stanąć 
    e-Kanc  na  nogi i złapać oddech do odbudowy...
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~kokoszka [83.26.68.*]
    Bo wg mnie będzie likwidacja i tyle.
    Oni nic nie mają, bez kasy, bez perspektyw....

Nie naganiaj, ludzie już dość kasy potracili.

Zdrowia życzę .

• Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~haha [83.5.2.*]
    Kurka...!  Stracą  wszystko,  jak  sprzedadza...!!!
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~kokoszka [83.4.201.*]
    Sprzedasz akcje po prezesie i po WDM Capital SA
    Znaczy będziesz chciał sprzedać.

Prezes już wyprowadził co chciał.
    Tak się robi interesy, tak się zarabia.

Już przy ponad 1zł za akcje o tym pisali.
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~Piotrek [195.38.12.*]
    Co się dzieje że dziś tak lecimy w dół ?

• Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~qqryq [178.180.61.*]
    Jak to, nie wiesz? Zaniżanie przed odpałem, zbieranie cennego waloru, wyleszczanie z akcji, wielka zorganizowana akcja grubego, żeby zebrać jak najniżej.
    Rany jakbym czytał forum polimeksu - tam też tylko wyleszczanie, zbieranie przez grubego itd.. i tak w koło macieju od 3 lat...
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~haha [83.30.199.*]
    Tylko, iż POLIMEX  urósł  już  150%  z  4 gr na  10  ,  a  e-Kanc po dobrym infie, iz  sad  zgadza  się  na  układową,  gdzie  na  innej spółce  ze  dwa  dni by się nie otwierało,  tu  przerzucają  milionami  w  dół...kto?  Kolesie  między sobą...na  nich  nie  ma  rady..A leszcz  wystraszony i ogłupiały nie wie co robić...!!!
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~kokoszka [83.7.182.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~bleblok [89.70.171.*]
    Chryste, że ktoś to jeszcze kupuje.....
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~Pilot [83.29.207.*]
    Zarządzającemu pasuje  zdołowanie kursu...Mocniej może cisnąć obligi, by poszli na "PROPOZYCJE NIE DO ODRZUCENIA"
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~kuciapka [83.29.252.*]
    Gdyby akcje były po 20 - 30 gr to tak, wtedy zgadzali by się na układ akcje po 10gr za obligacje.
    A teraz, gdy są po 2 gr, jaki w tym sens ?
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~xxx [89.229.64.*]
    Panem prezesem i jego świta niedługo zainteresuje się prokuratura, więc niech się jeszcze trochę nacieszy wolnością
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~kuciapka [83.29.252.*]
    Nic nikomu nie zrobią, Polska to prawie jak Ukraina, tyle że europejska.
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~eka [178.219.137.*]
    czy to prawda ze obligacje które nie zostaną zgłoszone do wierzytelności zostaną na kontach maklerskich bez jakikolwiek możliwości ich sprzedażny po układzie.Czy zostaną na wieki co spowoduje brak możliwości zamknięcia konta.
    Mam kilka sztuk i nie opłaca mi się ich podawać do układu i zastanawiam się nad sprzedażna przynajmniej wykaże stratę chociaz cena jest bardzo niska.
    Prosze o odpowiedz lub rade ze wzgledu ze za niedługo nawet po takich cenach ich nie bede mogł sprzedac coraz nisze zainteresowanie kupnem a układ tuz tuz
  • Re: Jest decyzja sądu! Autor: ~do-siejacego-zament [80.51.182.*]
    Tak to prawda.

dziękuje za informacje. spróbuje sprzedać w poniedziałek
    Kolego,

Jeśli nie weźmiesz udziału w zgromadzeniu wierzycieli, będziesz brał udział w wykonaniu układu, ale pozbawiasz się prawa głosu. Zgromadzenie wierzycieli głosuje nad przyjęciem lub odrzuceniem układu. Ten kto nie zgłosi wierzytelności będzie traktowany tak samo jak pozostali, ale nie głosuje nad układem - taka różnica. W przypadku upadłości likwidacyjnej będziesz zaspokajany tak jak inni wierzyciele czyli nic nie dostaniesz. Dlatego uważam że lepiej dać szansę spółce, akcje spisać na straty i choć 50 % z obligów odzyskać. Zobaczymy po raporcie za Q2 czy spółka rokuje jeszcze nadzieję.
    Piotrek
    jeżeli nie zgłoszę do sadu wierzytelności to na pewno nic nie otrzymam bo skąd upadły ma wiedzieć o mojej wierzytelności
[x]
EKANCELAR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.