Kurka! Oświeć mnie, gdzie pisze, iż e-Kanc znik za giełdy? Info, iż sąd zgadza się na upadłość naprawczą, to na każdej spółce, byłaby góra z zawieszeniami.. Przecież ta decyzja daje spółce szanse na nowe życie...Tylko "KOLESIE" kręcący lody, blokują wzrost, stwarzając sytuację, iż nikt tego nie chce....Będą takie pozory stwarzać i odbierając ostatnim akcje, straszac swymi batonami, wiedząc , iż nikt im tego nie zabierze...Do czasu....!!!!!
Jestem zapakowamy na FULL, i moich akcji nie dostaną... Ponawiam pytanie... Gdzie widziałeś by kancelaria miała zniknąć z notowań... Info, o zgodzie sądu na naprawę, pozwoli stanąć e-Kanc na nogi i złapać oddech do odbudowy...
Jak to, nie wiesz? Zaniżanie przed odpałem, zbieranie cennego waloru, wyleszczanie z akcji, wielka zorganizowana akcja grubego, żeby zebrać jak najniżej.
Tylko, iż POLIMEX urósł już 150% z 4 gr na 10 , a e-Kanc po dobrym infie, iz sad zgadza się na układową, gdzie na innej spółce ze dwa dni by się nie otwierało, tu przerzucają milionami w dół...kto? Kolesie między sobą...na nich nie ma rady..A leszcz wystraszony i ogłupiały nie wie co robić...!!!
czy to prawda ze obligacje które nie zostaną zgłoszone do wierzytelności zostaną na kontach maklerskich bez jakikolwiek możliwości ich sprzedażny po układzie.Czy zostaną na wieki co spowoduje brak możliwości zamknięcia konta. Mam kilka sztuk i nie opłaca mi się ich podawać do układu i zastanawiam się nad sprzedażna przynajmniej wykaże stratę chociaz cena jest bardzo niska. Prosze o odpowiedz lub rade ze wzgledu ze za niedługo nawet po takich cenach ich nie bede mogł sprzedac coraz nisze zainteresowanie kupnem a układ tuz tuz
Jeśli nie weźmiesz udziału w zgromadzeniu wierzycieli, będziesz brał udział w wykonaniu układu, ale pozbawiasz się prawa głosu. Zgromadzenie wierzycieli głosuje nad przyjęciem lub odrzuceniem układu. Ten kto nie zgłosi wierzytelności będzie traktowany tak samo jak pozostali, ale nie głosuje nad układem - taka różnica. W przypadku upadłości likwidacyjnej będziesz zaspokajany tak jak inni wierzyciele czyli nic nie dostaniesz. Dlatego uważam że lepiej dać szansę spółce, akcje spisać na straty i choć 50 % z obligów odzyskać. Zobaczymy po raporcie za Q2 czy spółka rokuje jeszcze nadzieję. Piotrek