• BINARY - koniec korekty Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    czuc info w kościach......na koniec przyszłego tygodnia raport roczny a tam kolejne rewelacje.......jakiś zenek sypie do swojego worka i czeka na naiwnych ale uwierzcie mi do wideł papiery znikna jednym strzalem.......niech tylko się nazbiera.....nie dziś to jutro. I zenek się wkurzy bo go z ustawek na S wyczyszcza....
  • Re: BINARY - koniec korekty Autor: ~kc [178.217.249.*]
    Jato czuje w kosciach ale na zmiane pogody tak jak dzis.
  • Re: BINARY - koniec korekty Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    ja tez....ale jak na smieciach nie ma obrotu po takiej zwale, nie widać masy naganiaczy (tyko ja)...i do tego sypia do swojego worka...to oznacza ze będzie odcięcie od papiera na koniec sesji......i jak się wtedy leszcze rzucają.....także może wam zafunduje taki scenariusz:)
  • Re: BINARY - koniec korekty Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    tak sobie przeglądam i czyzby spolka miała pokazac w rocznym zysk na akcje na poziomie ok 10gr za akcje? Jak znam zycie pięknie to będzie można wykorzystać.......papiery po 25gr a zysk na takim poziomie? Jak na smieciowa spole to piękny wynik.....i może już oglosza to walne do tego momentu. Jak dla mnie teraz się kupuje ale więcej już nie pisze bo sadzilem ze wszystko poniżej 40gr to była promocja a teraz to już niemozliwa promocja.....az tak niemozliwa ze nikt nie kupuje:)
  • Re: BINARY - koniec korekty Autor: ~kc [178.217.249.*]
    Kupjlem po 0,36 ,a teraz siedze w cdpr i niewiem co robic ,tu by kuoil tanio ,a tam stracil
  • Re: BINARY - koniec korekty Autor: ~s20 [193.200.47.*]
    cdn promocji:)
  • Re: BINARY - koniec korekty Autor: ~fanNc [94.254.133.*]
    Siwy Ja jednak myślę że lepiej poczekać do tej Twojej przewidywanej odcinki....lepiej mniej zarobić niż teraz ryzykować... Ale dzięki za insynuacje;)
  • Re: BINARY - koniec korekty Autor: ~moltisanti [195.248.254.*]
    prawda jest taka ,że papier był już grany , a teraz będziecie się kisić 20 -35 groszy , ale cierpliwi zostaną wynagrodzeni ,ale nie prędko
    dodam ,że miałem po 13 gr , a oddalem po średnij 50 , zarobiłem na małe autko
    pozdr
    poczytajcie wczesniejsze moje posty , jak namawiałem wszystkich
[x]
BINARY -6,76% 2,76 2025-06-03 13:32:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.