Takie pytanko do forumowiczow gdyz zostalam ze sporym pakietem i tak sie zastanawiam czy nie nalezaloby sie tematem bardziej zainteresowac. Moze by zadzwonic do spolki z zapytaniem dlaczego raport nie zostal opublikowany oraz nie ma tez zadnego infa o przesunieciu publikacji raportu za I kw. Jak myslicie? Czy wogole odbiora telefon? Nowy prezes ewidentnie ma to gdzies
haj kolego /kolezanko ASIU czy tam jak tez jestem na pokładzie własnie dzwoniłem przed chwilą do demolen do działu relacje inwestorskie telefon działa pytałem o raport mam zadzwonić koło 14 będą coś wiedzieć więcej . doeiedziałem sie duzo więcej ale nie moge pisać na forum.
Nie wiem od kiedy Asia to tez imie meskie :) ale mniejsza z tym. Ciesze sie ze nie zostalam tutaj sama :) a czy moglbys sie pochwalic czego jeszcze sie dowiedziales? Bardzo jestem ciekawa
zawieszenie do czasu przekazania raportu czasem są opóźnienia proste jak niema kto tego napisać , później będą nakładane kary za niedopełnienie obowiązku i nic wiecej gpw nie może zrobić informacja uzyskana od pracownika gpw.
dzwoniłem narazie nic nie wiedzą na tym szczeblu co góra postanowi jak cos będą wiedzieć do dadzą znac mi do jutra. JAK sie nie odezwą jutro do południa to bede dzwonił po południu. Powiem wam ze wykonałem dzisiaj kilka tel nawet i do animatora i nikt nic nie wie na gpw pytałem o tą sytułacje to mi Pani odpowiedziała ze to pierwszy tel w tej sprawie dot demolen.
Dzieki artus41 ze aby ktos sie tematem zainteresowal, nie mozemy dac sie okradac w bialy dzien. Jak cos jeszcze bedziesz wiedzial to pisz a jesli nic konkretnego nie uda ci sie dowiedziec to w przyszlym tygodniu moze tam podjade gdyz nie mam daleko. Ciekawe czy wogole tam cos sie dzieje.... Pozdrawiam Asia