Nie miałem nigdy formuły więc nie interesowałem się tą spółka :) skoro taka zła ta spółka to na cholere tu siedzisz? :D nie zdazyles kupić po 23 gr albo 20? Jak mi przykro ;)
Chłopie w jakim ty świecie żyjesz? Ja zwykły szary inwestor tu mam 280k akcji a nie uważam że jestem jakiś bogaty a jakaś grubsza ryba nie da rady śmiesznym 300k akcji czy tam ileś? Śmieszny jesteś ;) widać że nie siedzisz na tej spółce i nie widziałeś jak rośnie z 16 do 37 gr
bo obserwuje od dzisiaj,wydawalo mi sie ze spolka jest obiecujaca ale te arkusze mnie zniechecily ale obserwowac bede dalej,zobaczymy co dalej p.s juz nie zasmiecam watku hej
lzachowepiej jak masz ochotę kupić to kup, bo tu w kilka sekund jest +15 %. znam spółkę i wiem jak się zachowuje, dlatego już siedzę na pokładzie. Biomax należy mieć w portfelu.
Co jakiś czas stawiam kupno na 25 gr, niestety nikt się podłącza, każdy z waas ustawiił by na kupinie po 25 gr po 5 k akcujek, to zaraz lemingi zaczeły by szarpać te 26 gr, niestety, ja uż wyczerpałem fundusz na Bim, jestem w tym grubo zasadzony. Jak ta sobie myśle to pewnie:
Lilka + ja + reszta spólki z forum oraz leszczyna to spokojnie podbija pod 1 mln akcji. Akcji na rynku jest około 2,6 mln, a jeszcze grubasy które to trzymają i dobierają. Wybicie bedzie srogie, ale boje się wybicia dołem, wiecie gdzie to się moze skończyć...
Generalnie przyszłośc jest, ale potrzeba potwierdzenia.