a jak spojrzycie dokładniej za I kw 2015 roku to zysk jest jedynie papierowy na potrzeby emisji, według mnie działalność jest w okolicy O, dlatego też zrobili emisje by to sprzedać komus
Ewidentna spółka po mega pompę -prawie zero FF właściciele mogą to w tydzień wrzucić na orbitę notowań,a ze mali to lubią to wszystkim temat odpowiada -stawiam ze będzie sie tu działo ja na innych tego typu "ciekawostkach"
A gdzie tam porównujesz Ekancelarie do tego-tam chyba nigdy nie było wzrostów no chyba ze jak juz spadli na psy...tu pozyskali tylko 200 tys-zero dlugu,zero FF, żadnych obligow ,inna skala -inny portfel,działają chyba ze 50 lat w RP :)-ot takie Nc narzedzie dla tłumu i grzecznych chłopczyków dla zabawy pod wzrosty i tyle...
Panie kochany czyś ty poj...aany kto tu mówi o fundamentach -kogo to obchodzi...z drzewa sie urwałeś czy moze smutna konkurencja płacze ...wiadomo ze to balon ale z duzymi perspektywami dzis sztucznie powstrzymano kolejne wzrosty ale jutro tez jest dzień i o to chodzi ...ludzie sa jacys śmieszni...
Oj Oli Oli coś Ci sie znów w główce pier....:) jak chcesz mowić o fundamentach to wał w kghm za 3 miechy zarobisz moze 5% i 2 tyle wyciągniesz z dywidendy a tu jutro powinno byc znów mega plus -dzis pół dnia nie hamulcowy powstrzymal tu fun!
Dnia 2015-05-20 o godz. 21:09 ~oli napisał(a): > sztuczne pompowanie, klienci od nich uciekają, wszystko u nich dobrze wygląda,ale tylko na papierze...ja w nich nie wchodze
to windykacja na zlecenie dla małych firm, każdy któremu nie odzyskaja kasy będzie wieszał na nich psy, a jak jeszcze na nim zarobią to juz są ... uje bo dłużnik go przerobił a windykator wział kase i nie odzyskał taka branża, tylko by jeden z drugim cymbały pomyśleli zanim na kreche cos sprzedadzą klientowi eeee
to nie wierzytelności konsumenckie, masowe takiego czegos jak oni nie było jeszcze na rynku to nie e-kancelaria zobaczymy co wyjdzie