• Nikt tego nie chce Autor: ~Ynwestor [195.182.52.*]
    I do tego doprowadzili główni akcjonariusze. Główny rynek rośnie, małe i średnie rosną, a tu jak opcja przed wygaśnięciem, zresztą Cormay też jeden z najgorszych na GPW.
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~znawcaNC [87.207.119.*]
    jak nikt nie chce? walnij 100kilo do 1,2 i zobaczysz ze nie przebijesz. wszystko jest czyszczone ponizej 1,3zl. pytanie jak dlugo, ktory oboz oddaje a ktory zbiera i czy cena ostatniej sprzedazy przez tuore po 1,3 jest tu kluczowa?
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~zibivip [95.41.32.*]
    Zbieramy zbieramy Przecież to promocja jak w Biedronce i jak widać nie tylko ja dokupuje.
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~polo [89.73.122.*]
    Raport jak dla mnie słaby ale wykres mówi mi że chce rosnąć
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~polo_ [89.73.122.*]
    Raport jak dla mnie słaby ale wykres mówi mi że chce rosnąć
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: pandora [159.205.243.*]
    co się dzieje z kursem w tym tygodniu, bo się niepokoje???? czy jest jakieś info, o którym rynek nie wie????
    pandora, co tam mowia w kuluarach? kto zbiera orphee?
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~123 [78.9.145.*]
    ZAZWYCZAJS EI ZLATUJA KIEDY JZU NIKT NIE MA NIC! WOWCZAS JEST WRZAR SKWAR !
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~123 [78.9.145.*]
    A WIDAC EWIDENTNIE ZE WYPRZEDANIE JEST OGOERMNE,A SPOLKA BARDZO NISKO WYCENIANA,I KONROLOWANY KURS DO GRANIC !ALE NIEBAWEM ZAPEWNE KONIEC 2 KWARTALU I WYNIK MUSI BYC W FUNDUSZACH A NA TAK TANIEJ SPOCLE JEST GO NAJLATWIEJ ZORBIC,ALE PINIEDZE LUBIA CISZE NIEZAPOMNIJAMY! :0
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: pandora [159.205.243.*]
    Dnia 2015-05-21 o godz. 11:16 ~znawcaNC napisał(a):
    > pandora, co tam mowia w kuluarach? kto zbiera orphee?

w kuluarach mówią, że Ł. biega w wywieszonym ozorem i uśmiechniętą gębą, może coś wybiegał, a może to tylko podpucha

w tym tygodniu kupują prawnicy co szykują jakieś porozumienie, tak obstawiam bo oni wiedzą pierwsi, ale czy do czegoś dojdzie konkretnego czy nie, to okaże się niebawem

trzeba czekać, na Oprhee się nie straci, a można zarobić
    gadasz ze Ł. i T. jeszcze w tym miesiacu wspolne selfie na fejsa wrzuca? :)
    trzeba byc kobieta bez tego bagazu testosteronu by to ogarnac jednak.
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: pandora [77.254.108.*]
    Dnia 2015-05-21 o godz. 15:12 ~znawcaNC napisał(a):
    > gadasz ze Ł. i T. jeszcze w tym miesiacu wspolne selfie na fejsa wrzuca? :)
    > trzeba byc kobieta bez tego bagazu testosteronu by to ogarnac jednak.

to zatrąca lekką perwersją, ale jest możliwe, pytanie który pierwszy drugiemu głupi komentarz wpisze

albo Ł. znalazł kogoś innego i z innym gada, ale ZnawcoNC przecież ja nie od Ł. jestem, to skąd mam wiedzieć do kogo Ł. się uśmiecha

może to tylko przecieki ze Szwajcarii płynął, tak czy siak dobrze że kurs rośnie, na wakacje potrzebuje to kilka akcji sprzedam :)
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~zaciekawiony [84.92.105.*]
    Czy ktos sie orientuje sie co sprawilo wzrost dzisiaj przy praktycznie zerowym obrocie akcjami?
    Zasanawia mnie czy moze to czas do usredniania czy jeszcze czekac?
    Pozdrawiam
  • Re: Nikt tego nie chce Autor: ~zibivip [31.172.188.*]
    uśredniać już dawno trzeba było na minimach ja tak robiłem ale dzisiaj też wziąłem po 1,33 i pewnie na tym nie koniec.Coś się będzie działo bo podaż ustąpiła na tych poziomach i mamy zielone światło do wzrostów.Zobaczymy jutro, ja jestem optymistą.
[x]
ORPHEE -3,55% 0,50 2020-06-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.