• No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~nifek [78.8.219.*]
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~nifek [78.8.219.*]
    dla przypomnienia SOHO DEV to nowa nazwa BLACKLIONA :)
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~Fishman [94.254.193.*]
    Oby. Trzymam kciuki. Musiałem zmniejszyć zaangażowanie w spółkę generując sobie gigantyczna stratę... Życzę aby Wam udało sie odrobić stratę.
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~lds [178.36.48.*]
    Niemożliwe wręcz aby odbyło się to bez kolejnego wałka.... ta spółka straciłaby charakter ;-)
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~moja [37.248.254.*]
    przeczytajcie jeszcze raz uważnie warunki skupu akcji, a zrozumiecie ze to właśnie kolejny wałek.
    Robią w ciula jak tylko chcą. Ten skup to będzie zaj.... wesoła farsa :))))  Już mi się chce smiac, jak czytam warunki..hahaha
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~tomek434 [178.36.0.*]
    Moja podpowiedz jaśniej gdzie widzisz ten wałek bo nie wszyscy się tak znają lub czytają ze zrozumieniem 

ja swoją drogą bardziej się zastanawiam czy coś skupią w tym przedziale :) jak myślicie ?
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~jas [83.23.155.*]
    myślę że mają na słupach kilkaset tys i je teraz przerzucą, wcale się nie zdziwię jak amiast rosnąć zacznie spadać
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~moja [5.172.233.*]
    Dnia 2015-05-24 o godz. 19:46 ~tomek434 napisał(a):
    > Moja podpowiedz jaśniej gdzie widzisz ten wałek bo nie wszyscy się tak znają lub czytają ze zrozumieniem 
    >
    > ja swoją drogą bardziej się zastanawiam czy coś skupią w tym przedziale :) jak myślicie ?

Rozpoczną skup i może zaczną informować o ilości skupowanych akcji.. wtedy zrozumiesz co miałem na myśli :)   Przy takich warunkach skupu , jakie ustalili, nie są w stanie skupic za 10 mln. Ściema i nic więcej.. delikatnie mówiąc oczywiście. Poza tym nie spodziewam się tez dobrych wyników w kolejnych qwartałach.  Zarządowi nie zależy na wzroście kursu akcji. Jest im dobrze, biorą sowite wynagrodzenia i kleją oczy drobnym kolejnymi bajkami.. a "my"?coż... wiezymy, bo mamy nadzieję, ze może tym razem będzie inaczej. 
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~ajaj [83.23.124.*]
    no i kupują codziennie conieco
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~kijnak [78.8.219.*]
    coś delikatnie skupują ale w końcu musi ruszyć do przodu
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~moja [37.248.255.*]
    Nie ruszy, bo nie puszczą.. do 1,5 będą skupować, tak jest w warunkach i nie zależy im by było wyżej. Kiszonka na całego, na 100% :)))  Pozytyw tylko taki, ze w miarę bezpieczna przystań, nic więcej.  A po wrześniu w II transzy zas uchwalą , ze skup do 1,5 i tak na wieki .  Dno, dno i jeszcze raz dno  !!! A w/k  coraz nizsza :)
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~Fishman [89.69.182.*]
    Mam podobne zdanie.
    WK coraz niżej.... Budują kolejne budynki, a gdzie kasa z poprzednich??
    I tak dobrze że nie spada...
    Pozdrawiam.
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~tomek434 [178.36.48.*]
    ciekawe czy nie w czas napisaliście !
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~tomek434 [178.36.22.*]
    nie no skup wygląda żałośnie ! 
    mimo sporych ilości jakie są skupowane (jak na obroty z ostatnich czasów) jest to na tyle sztuczne że wydaje się dosłownie ustawione
    2500-2500-5000 K w ciągu kilku powiedzmy minut i kiedy widać że ukryta się wyczerpuje końcowe zlecenie -żal w dupie ściska
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~FISHMAN [81.190.98.*]
    Skup akcji faktycznie żałosny. Co do tych transakcji to nie były ustawione. TO ja musiałem sprzedawać. Mój czas tu dobiega końca. Kupowałem akcje tej spółki jeszcze gdy był to NFI Zachodni. Przed połączeniem z NFI PRO. Straciłem tu straszne pieniądze.... Czas pogodzić się z porażką i ją zaksięgować. Kiedyś była to bardzo obiecująca spółka. Lata jednak pokazały, że wszystko można roztrwonić. Co ciekawe ludzie którzy zarządzali tą spółką uważani są za świetnych biznesmenów Jestem w tej spółce ok 6 lat. Żal dupę ściska co tu się wyrabiało....
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~tomek434 [178.36.50.*]
    niestety taktyka skupu z agresywnej trzymającej cenę zmieniła się na wyczekującą :( która chyba nawet taka powinna być według przepisów że mogą dać ofertę równą z najwyższą a nie przykrywać lukę cenową ale mogę się mylić całe szczęście że razem z tą zmianą zamarł handel ale czy to coś zmienia ,poprawia obraz notowań i kursu jest przez to jeszcze bardziej żałosny a zegarek tyka tik - tak
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~obserwator [77.45.47.*]
    Ha, Ha, to wszystko jest żałosne,to śmiech rozpaczy
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~aaa [83.23.124.*]
    a czy skończyła się ta sprawa w sądzie z powództwa chyba SII coś tam związanego z wyceną tej gleby sprzedanej przez Bauera gdzie mialo być wysypisko i przetwarznanie z którego to projektu w końcu zrezygnowali
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~moja [37.248.255.*]
    Dnia 2015-07-20 o godz. 19:26 ~aaa napisał(a):
    > a czy skończyła się ta sprawa w sądzie z powództwa chyba SII coś tam związanego z wyceną tej gleby sprzedanej przez Bauera gdzie mialo być wysypisko i przetwarznanie z którego to projektu w końcu zrezygnowali

A ciekawe czemu SII w tej sprawie i w ogole w sprawie Soho siedzi o dawna już cichutko...   czyżby wszysko można było kupić ?  Zastanawiające, nieprawdaż ?  Ciekawe ile kosztuje "zamknięcie buziaczka"   Dla mnie to wielkie kur .. ale kiedyś jeszcze żygne prosto w twarz tym śmieciom co "rządzą"   dosłownie
  • Re: No to rozpoczynamy skup akcji!!!! Autor: ~tomek434 [178.36.61.*]
    wygląda na to że skup się skończył uprzywilejowane akcje zostały zebrane !

teraz czekamy na najlepszy kwartał w dotychczasowej działalność :))) tylko kurs na dziwnym poziomie :(((
[x]
SOHODEV -5,21% 0,40 2025-09-26 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.