O tak - ta spółka ma ciekawy patent, to prawda. Ten patent to drukarka .... darmowych akcji :)))))))))))) To akurat WDM ma najlepiej opatentowane :))).
A może tak wy pokażcie spółki na których WDM was oszukał,hm ? Przeglądam różne fora i śmiać mi się chce za każdym razem jak widzę wpisy winga na temat darmowych drukarek WDM. Czy dobrze rozumiem, że już WDM nie może pomóc jakiejś spółce wejść na giełdę, żeby nie zostali nazwani ich darmową drukarką ? Coś czuję, że nawet jeśli Hydro za parę lat miałby kurs po 50zł a wyniki z ich patentu liczony w milionach to dalej głosiłbyś te śmiechu warte teorie. Mylę się, hm ?
A może tak odpowiesz na moje pytanie zamiast pisać bez sensu,hm ? Nie raz czytałem kogo to nie oszukał WDM, która to nie spółka jest ich drukarką darmowych akcji ale jeśli grzecznie spytać się takiej osoby o konkrety to nagle zaprzestaje ta osoba prowadzenia dyskusji lub po prostu zaczyna obrażać. Trochę to nie dojrzałem, prawda, hm ?
Mało z was pamięta jak wyglądała sytuacja Hydro przed odwrotnym. Wtedy każdy przekreślał ich a teraz ? Jedna ze spółek, które zaczynają się liczyć w motoryzacji ze swoim patentem. Wątpię, że prywatni kierowcy nie będą chcieli skorzystać z hydroplant ;]
Chęć montowania hydroplant w samochodach prywatnych osób będzie zależała głównie od tego jak będzie się sprawdzać w praktyce oraz kosztu montażu. Jeżeli uda im się ograniczyć spalanie tak jak podawali w początkowych założeniach to na pewno spora ilość kierowców zdecyduje się na to. Hydrophi podawało informacje, że nie jedna firma transportowa dzięki zastosowaniu ich technologii będzie mogła zaoszczędzić na paliwie 10-20%, nie pamiętam dokładnej liczby, było to kilka miesięcy temu ;)