Co z tego, że domeny opłacone jak serwer nie opłacony (jeśli korzystali z serwera firmy np.home.pl). A może komornik im zabezpieczył serwer (jeśli mieli na własnym) na poczet zobowiązań ???
Dnia 2015-05-18 o godz. 10:02 ~84Felek napisał(a): > chyba Ty.
Nie kolego, "obserwujący" ma rację. Tymi postami tylko się ośmieszacie korzystając z anonimowości internetu. Gdyby każdy post był podpisywany imieniem i nazwiskiem(faktycznym) to raczej niewielu cokolwiek by tu napisało. Prawda?
Dlatego pozostaje wyjście po 1gr innej opcji niema, po 1gr nie da rady już sprzedać, zasypują ostro. Juz miloion, potem będzie dwa, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 a może i więcej.
Przeciez ja nie pisze, ze wplynely im mmiliony. Jesli pamietacie po premierze AR btlo wieksze zainteresowanie AI. Dlatego pisze ze troche im wpadlo pieniedzy - na funkcjonowanie pewnie wystarczy. Z tego co pamietam to wplywy w 1Q nie mogly byc zaksiegowane bo chyba Steam z opoznieniem przelewa pieniadze. Nikomu nie mowie aby kupowal akcje. Fakt cisza i brak informacji jest niepokojaca.
Dnia 2015-05-18 o godz. 11:13 ~Orion napisał(a): > Nieuczciwe postępowanie prezesa wobec akcjonariuszy!!! Wypadało by chociaż coś napisać !!! Jedno zdanie na fb (chociaż tyle).
Jest jedno zdanie na FB, alto tnie zmienia faktu że zasypują 2gr,jedynie po 1gr można wyjść. Hi @ll, We appologize for some inconveniences in acquiring our games via Steam. This issue will be sorted within few days when we will finish transitions.
Dnia 2015-05-18 o godz. 11:06 ~84Felek napisał(a): > Przeciez ja nie pisze, ze wplynely im mmiliony. Jesli pamietacie po premierze AR btlo wieksze zainteresowanie AI. Dlatego pisze ze troche im wpadlo pieniedzy - na funkcjonowanie pewnie wystarczy. Z tego co pamietam to wplywy w 1Q nie mogly byc zaksiegowane bo chyba Steam z opoznieniem przelewa pieniadze. Nikomu nie mowie aby kupowal akcje. Fakt cisza i brak informacji jest niepokojaca.
tez tak sadzilem jak ty do 1 maja w ktorym to dniu zostaly gry wycofane ze steam , strony polikwidowane i kontakt z firma niewiadomy , nie znam drugiej takiej firmy ktora wycofuje gry ze steam na tak dlugo z innych powodow jak likwidacja biznesu
Nie kłam parówa już ci pisałem gry można kupić na steam, główna strona jest zdjęta, jak twierdzą z powodu zmian, przekonamy się z czasem. Pozostałe strony są na home.pl i jak zwykle nie opłacili, w zeszłym roku w maju było dokładnie to samo.
Już ci to nieraz pisałem ale ty jak by nie chesz tego widzieć .
Po piątkowej ewakuacji nie wszyscy się załapali, dziś nie da rady już sprzedać po 2gr a to wszystko można zawdzięczać niekompetencji firmy i tym co wyprawia. Ponownie doprowadzą kurs do 1gr takim postępowaniem.
Przydało by się sprawę nagłośnić w mediach, ewentualnie jakaś pikieta pod siedzibą z transparentami.