• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Giełda
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Banki
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Banki powrót do głównego postu
  • Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Kasia0121 [82.46.132.*] 2015-05-17 11:28
    Hey pracuję za granicą i myślę żeby wziąść kredyt na budowę domu lub kupna mieszkania w Polsce. Czy są banki które dadzą mi kredyt?
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Janusz [87.101.35.*] 2015-05-17 22:09
    Nie wiem czy na forum uzyskasz taką odpowiedź. Proponuję zerknąć do wyszukiwarek bankowych , są tam oferty banków i przy okazji możesz skorzystać z pomocy konsultanta( bez zobowiązań ) który odpowie na Twoje pytania. www.e-bank.com.pl www.e-bankowe.pl
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Marcin [91.231.118.*] 2015-05-19 21:09
    http://mariusz1989ne.oferty-kredytowe.pl sprawdź tutaj.
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~michal [87.207.255.*] 2015-05-26 12:37
    Witaj, proszę napisać do mnie na maila esp.michal@gmail.com

Jestem niezależnym doradcą kredytowym, mogę sprawdzić Pani zdolność i wskazać banki które udzielą finansowa

pozdrawiam
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: antonikraty [212.91.26.*] 2015-06-03 11:24
    Możesz dostać taki kredyt ale bank może wymagać mieszkania / domu w zastaw. To już zależy tylko od banku. Ale moim zdaniem możesz dostać wykazując zarobki i umowę. Dodatkowo mogą wymagać ubezpieczenia mieszkania lub domu. Ale tutja znajdziesz wszystko na rankomacie.
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Błażej [217.153.117.*] 2015-06-11 14:44
    Wiesz co, według mnie ciężko będzie Ci samemu cos znaleźć. Idz do doradcy hipotecznego. polecę Ci tego do którego ja chodzę. Kielce Finatio Krzysztof Szymański - przesympatyczny doradca, któremu zależy na swoich klientach.

• Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Michał [89.70.208.*] 2015-07-16 15:19
    Sugeruje znaleźć sobie dobrego doradcę finansowego, który pomoże Ci w załatwieniu wszystkich niezbędnych formalności kredytowych. Napewno ułatwi Ci to poszukiwania i zaoszczędzisz czas. Ja korzystałem z pomocy doradcy i wiem co mówię bo trafiłam do bardzo fajnego biura finansowego www.strzylak.pl i tam pomogli mi we wszystkich i dzisiaj już mój domek stoi :) A kredyt spłaca się pomału.
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Joanna38 [46.171.27.*] 2017-09-27 13:34
    a spłata kredytu najkorzystniej w dobrykantor.pl
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Kondrat [83.16.197.*] 2017-11-23 12:05
    a kredyt najkorzystniej spałacać przez kantor internetowy , dobrykantorpl ma fajne kursy , bardzo jasne zasady korzystania
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Matesz32 [89.64.4.*] 2022-04-02 23:54
    Kredyty gotówkowe to pożyczki, które z reguły powinny być krótkoterminowe. Oznacza to, że okres spłaty jest znacznie krótszy niż w przypadku większych kwot pożyczek. Zaletą tej oferty kredytowej jest to, że oprocentowanie kredytów gotówkowych jest korzystniejsze niż oprocentowanie na przykład kart kredytowych. Jeśli szybko potrzebujesz dodatkowych pieniędzy, korzystniej dla Twoich finansów będzie skorzystać z oferty kredytu gotówkowego,co pomoże w kupnie mieszkania. Jeżeli mieszkasz w Norwegii to skorzystaj z usługi firmy Motty, która pomaga w uzyskaniu kredytu.

• Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~zaofia [83.16.197.*] 2018-04-18 16:29
    a najkorzystniejsza spłata kredytu tylko w kantorze online nordiqa.com
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [37.235.48.*] 2018-04-18 21:41
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~DanielGalle [193.106.131.*] 2018-04-23 11:27
    Na Twoim miejscu skorzystałbym z pomocy specjalistów, dokładniej z doradcy finansowego. Mogę polecić Ci firmę Finance Home http://financeh.pl/ , pomagają przebrnąć przez wszystkie formalności związane z podjęciem kredytu i oczywiście pomagają w wyborze kredytu, który jest dla nas najdogodniejszy.
  • Re: Kredyt hipoteczny przy zarobkach zagranicznych...jaki bank Autor: ~Wojtek [80.48.255.*] 2018-04-25 13:50
    Dzwoń do przedstawicielstw banków zagranicznych i zagranicznych instytucji kredytowych. Dla nich nie będzie problemu zarabiania w walucie obcej.

https://bip.knf.gov.pl/?l=/dla_rynku/020_dzialajace/000_index.html

1
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |