Nie wiem czy na forum uzyskasz taką odpowiedź. Proponuję zerknąć do wyszukiwarek bankowych , są tam oferty banków i przy okazji możesz skorzystać z pomocy konsultanta( bez zobowiązań ) który odpowie na Twoje pytania. www.e-bank.com.pl www.e-bankowe.pl
Możesz dostać taki kredyt ale bank może wymagać mieszkania / domu w zastaw. To już zależy tylko od banku. Ale moim zdaniem możesz dostać wykazując zarobki i umowę. Dodatkowo mogą wymagać ubezpieczenia mieszkania lub domu. Ale tutja znajdziesz wszystko na rankomacie.
Wiesz co, według mnie ciężko będzie Ci samemu cos znaleźć. Idz do doradcy hipotecznego. polecę Ci tego do którego ja chodzę. Kielce Finatio Krzysztof Szymański - przesympatyczny doradca, któremu zależy na swoich klientach.
Sugeruje znaleźć sobie dobrego doradcę finansowego, który pomoże Ci w załatwieniu wszystkich niezbędnych formalności kredytowych. Napewno ułatwi Ci to poszukiwania i zaoszczędzisz czas. Ja korzystałem z pomocy doradcy i wiem co mówię bo trafiłam do bardzo fajnego biura finansowego www.strzylak.pl i tam pomogli mi we wszystkich i dzisiaj już mój domek stoi :) A kredyt spłaca się pomału.
Kredyty gotówkowe to pożyczki, które z reguły powinny być krótkoterminowe. Oznacza to, że okres spłaty jest znacznie krótszy niż w przypadku większych kwot pożyczek. Zaletą tej oferty kredytowej jest to, że oprocentowanie kredytów gotówkowych jest korzystniejsze niż oprocentowanie na przykład kart kredytowych. Jeśli szybko potrzebujesz dodatkowych pieniędzy, korzystniej dla Twoich finansów będzie skorzystać z oferty kredytu gotówkowego,co pomoże w kupnie mieszkania. Jeżeli mieszkasz w Norwegii to skorzystaj z usługi firmy Motty, która pomaga w uzyskaniu kredytu.
Na Twoim miejscu skorzystałbym z pomocy specjalistów, dokładniej z doradcy finansowego. Mogę polecić Ci firmę Finance Home http://financeh.pl/ , pomagają przebrnąć przez wszystkie formalności związane z podjęciem kredytu i oczywiście pomagają w wyborze kredytu, który jest dla nas najdogodniejszy.