Powiem szczerze, że podoba mi się ta cisza*. Zwłaszcza, że wieloletni opór na 6.00 juz chyba ostatecznie połamany na sporych obrotach, a tu żadnych emocji i pohukiwań. wygląda na to, że nie wszyscy jeszcze kupili, to co mieli kupić.
* oczywiście nie uwzględniam tutaj wpisów tego głupca z kosmosu i jego niepiśmiennego adwersarza. Czy tylko ja mam wrażenie, że to ta sama osoba o dwubiegunowej osobowości?
Tele tubisiu, Powiem tak, takie zero jak ty nie może mnie obrazić. Już nie jeden nosi za mną teczkę i czyści mi buty i wystarczy. Dla ciebie nie ma już miejsca. ALE przez ten wpis dałeś jednoznacznie do zrozumienia wszystkim, że nie zgadzasz się z moją koncepcja wzrostu Netii, czyli uważasz, że akcje tej spółki nie są warte, aby je posiadać. To co w takim razie tu robisz ? Siedzisz i gmerasz w majtochach ?
Chodzik Księżycowy Jeszcze raz powtarzam, aby nie było niedomówień i aby takie zera nie wypisywały o mnie głupot. Minimalny poziom docelowy akcji Netii wynosi 19 zeta. Koniec kropka finito. Widać to jak BYK na wykresie.
Gdybyś czytał... ba... gdybyś potrafił czytać ze zrozumieniem, to byś wiedział, ze moj post nie dotyczyl tego, czy się z Tobą zgadzam czy nie. On dotyczył bezruchu na tym forum i ciszy, którą Ty jako jeden z nielicznych, póki co, niepotrzebnie zakłócasz... A gdybyś jeszcze potrafił czytać nie tylko ze zrozumieniem, ale również między wierszami, wiedziałbyś natychmiast, po której stronie wobec akcji Netii stoję. Tak wiec schowaj dla siebie swoje impertynencje. Wiem, ze nie można Ciebie obrazić, tak jak nie można obrazić ameby, fotoradaru czy funkcjonariusza, który go obsługuje. bądź zdrów, TT
Posłuchaj mnie tele tubisiu. W pierwszym wpisie napisałeś o mnie tak:
,,oczywiście nie uwzględniam tutaj wpisów tego głupca z kosmosu,,
w ostatnim również mnie obrażasz. Nie wiem po co i nie wiem dlaczego, ale powiem ci jedno. jak mamusia zmieniała ci pieluchy, to ja już inwestowałem na rynku kapitałowym. Przede wszystkim jestem profesjonalistą, czyli żyję z inwestycji giełdowych, a ty mój drogi jesteś szczypiorkiem na wiosnę, albo szczawikiem jak wolisz, amatorem pierwszej gildy, który nie ma szacunku dla takich jak ja. A zaręczam ci mało nas jest, za to duże stado owiec do regularnego podcinania. Następnym razem poczytaj nieco o mnie i zdejmij czapkę jak się do mnie zwracasz. Chcę co przypomnieć, że jako jedyny na tym forum podałem docelową cenę akcji Netii na 19 zeta, kilka tygodni temu, oraz zrobiłem dwie analizy techniczne, z których to TY i tobie podobni jak widzę mało kumają i nie dziwota wszak wiedzy nie starcza. Ci co się ze mnie śmiali, albo potem płakali, bo zbankrutowali, albo żałowali, bo kurs poszedł zdecydowanie do góry. Jak chcesz mi zaimponować, to zejdź ze mnie, przestań pisać pierdoły i napisz coś o Netii, bo dzieje się na wykresie wiele i nawet taki amator jak ty powinien to widzieć.
Powiem Ci Chodzik szczerze, że lubię czytać te Twoje farmazony. Naprawdę masz talent pisarski. Z takim zaangażowaniem i przekonaniem pisać o rzeczach w które sie nie wierzy, naprawde potrafią robić to tylko nieliczni. dlatego wydaje mi sie, że powinieneś pisać fabularyzowane powieści, a nie rekomendacje, jeśli szanujesz siebie i innych. Pieniądze to nie wszystko!!
Dużo zapału Ci życzę!! A tymczasem czyń swoją powinność. TT
Szanowny tele tubusiu. Może i mnie czytasz, ale czy uważnie ? Gdyby tak było, to wiedziałbyś, że w tym roku bardzo precyzyjnie załatwiłem MIT bankruta. Podałem cenę wejścia na GTC bardzo precyzyjnie i na JSW również bardzo precyzyjnie. Tak więc nie są to czary mary, tylko moja własna Analiza Techniczna Księżycowa i powiem ci więcej, dałbyś za nią kupę kasy, gdyby była na sprzedaż. A już ciąg liczbowy, który opracowałem to miód malina ! No cóż, skoro już tak sobie przyjaźnie rozmawiamy, to popatrz na wykres Netii a zobaczysz tam formację Gartleya. Pozdro
Chodzik Księżycowy A tak zupełnie z innej beczki, to giełda pokazuje kto wygra wybory.
Coś tu zajeżdża propagandą goebellsowską. Jakiś księżycołas-naganiacz, jakiś tele-mele-tubu , jakieś dyrdymały i pierdoły mające zrobic leszczowi wodę z mózgu. Obadamy sytuację za miesiąc, dwa......- Nie dajcie się zwiesc kuglarzom i hochsztaplerom...