• Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~aaa [156.17.35.*]
    że opłaca sie nabywać poniżej 0.60 ? pozdrawiam
  • Re: Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~kamillo [5.172.238.*]
    Śledzę bacznie poczynania na spółce, ostatnie zmiany itd. Podtrzymuję, to co pisałem wcześniej - poniżej 0,6zł jest dobra okazja dla tych, co chcą uśredniać. Lada dzień ukaże się komunikat o zwiększeniu zaangażowania lub nowym akcjonariuszu (tak uważam), bo trochę papieru przeleciało przez rynek. Kurs nie zacznie rosnąć dopóki będziemy mieli tak znaczący free float :)
  • Re: Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~aaa [156.17.35.*]
    A czy ta podbitka nie była celowa żeby upchnąć papaier przed pokazaniem tak złych wyników ?

• Re: Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~Lille [184.75.208.*]
    Proszę cię, nie mów że cena 0,45gr jest dla Ciebie za wysoka. To jest bardzo okazyjna cena, która łatwo może odbić do góry przy pierwszych dobrych komunikatach a ten kto śledzi to wie, że takowe mogę się szykować
  • Re: Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~gringo [87.204.219.*]
    A teraz taka sytuacja.
    Wygrywasz 2 mln w totka.
    Czy kupiłabyś za wszytko tą spółkę?
    No właśnie...
    Coś czuję, że tu się jeszcze kurs przez 10 podzieli niestety.

• Re: Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~guma [178.43.58.*]
    Jestem przeciwnego zdania. Po scaleniu dokupiłem już 15 tysięcy sztuk i nadal zamierzam uśredniać.
  • Re: Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~Fiki [178.43.7.*]
    Grino, zacznijmy od tego, że pewnie większość z nas wygrywają w lotto czy gdzieś indziej taką sumę pieniężną to zachowałąby ją dla siebie albo otworzyła własną spółkę giełdową zamiast inwestować w inną :)

Takiej sumy pieniężnej nie ma nikt z nas dlatego przynajmniej ja patrzę realnie na spółkę własnym budżetem i nie boję się inwestować w jej akcje
  • Re: Kamillo czy dalej uważasz... Autor: ~gringo [87.204.219.*]
    Mi chodzi tylko o to ile ta spółka jest naprwdę warta. Jaka jest realna wartość.
    Czy to tylko papier czy coś za nim stoi.

Guma. Ja tego papieru miałem 460.000 przed scaleniem. Po sredniej cenie 0,10 gr. Niestety nie wywaliłem jak było powyżej 20 groszy i poszło się jeb...ać po 0,03 :(
    Była spekulacja i nie wyszło niestety - liczyłem, że będzie podbitka po wejściu nowych akcji. Zamiast tego był wodospad.
    Stratę sam sobie możesz wyliczyć.
    Gdybym uśredniał to nawet na piwo bym nie mial.
[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.