• Raport masakra Autor: ~skóra [188.147.123.*]
    Mieli wprowadzić Emolx do marketów na przełomie kwartału i nic z tego. Ściema i tyle.
  • Re: Raport masakra Autor: ~Georg [83.27.47.*]
    Ale cisza nastała, czyli jest dobrze...
  • Re: Raport masakra Autor: ~roberto [77.89.97.*]
    Jest jest. W poniedziałek górne widły ;)
  • Re: Raport masakra Autor: ~lilka [46.113.197.*]
    Nie tak szybko roberto :)
    W poniedziałek wywalanko tych, co w raportach patrzą tylko i wylącznie w jedną rubryczkę - w "zysk netto".
    Oczywiście całe forum zapłonie przy tym od wpisów o trendzie spadkowym, to pewne.
    Ale mam nadzieję, że ci ludzie wysypią się do cna w 1-2 dni i potem już pójdziemy w górę bez nich.
    Gdybyś przeczytal doladnie raport to wiedziałbyś, z czego wynika opóźnienie Emolixa.
    Jeśli sobie z tym nie poradzisz to daj mi znać - skopiuję ci odpowiedni fragment.
    Ale emolliere uzupełnienie linii w tym kwartale :)
  • Re: Raport masakra Autor: ~Georg [83.27.47.*]
    Zazdroszczę Wam tego optymizmu...zastanawiam się tylko, czemu zwlekali do zamknięcia sesji...?
    Bo poważna spółka tak wlasnie powinna robić.
    Powinna dać inwestorom możliwośc dokladniego zapoznania się z raportem i podjęcia decyzji o wejściu lub wyjściu.
    A nie grajki zobaczą tylko ujemny zysk netto i już walą PKC na sprzedaży a po kilku dniach płacz i lament na forach, bo oni sprzedali a kurs dalej idzie sobie w górę, bo poważnie inwestorzy nie patrzą tu już na liczby tylko na stan realizacji produkcji zgodnie z planem.
  • Re: Raport masakra Autor: ~JB [89.228.132.*]
    Dnia 2015-05-15 o godz. 18:04 ~lilka napisał(a):
    > Gdybyś przeczytal doladnie raport to wiedziałbyś, z czego wynika opóźnienie Emolixa.
    > Jeśli sobie z tym nie poradzisz to daj mi znać - skopiuję ci odpowiedni fragment.

a co z laboratorium w byłej siedzibie w Gdańsku ?
  • Re: Raport masakra Autor: ~s2p [31.61.129.*]
    Jak spodziewałeś się takiej info w raporcie to chyba nie do końca znasz spółkę. Jest ok :)
    Ale będzie jatka :D
    Czekamy na najazd tych forumowiczów, którzy w poniedziałek wywalą swoje akcje z tytułu ujemnego zysku netto.

Ale tu wszyscy mają po 10-30k akcji więc chyba nie ma się czego bać ;)
    Roberto, ja miałam na myśli dobiórkę w promocji :)
    Ale zobaczymy. Muszę pogadać ze Sponsorem ;P
  • Re: Raport masakra Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Powiem tak, chciałem przeczytac w tym raporcie właśnie to co przeczytałem...
    Produkcja się rozkręca, widac,że wiedzą co chcą osiągnąc (LIDER BRANŻY), i dążą do tego...
    Wszystko poukładane, przemyślany każdy etap wdrożenia, od produkcji po sprzedaż...I tak trzymac...
    Mam nadzieję,że groszołapy wyskoczą w tym tygodniu, obrażeni na cały świat, bo przecież raport masakra:)
    Zobaczymy, na jakich poziomach będziemy pod koniec roku, pewnie się troszkę zdziwią...
    I tak na marginesie, Ci którzy patrzą li i wyłącznie na tabelki może powinni dac sobie spokój z giełdą, tacy to nigdy nie wyjdą z trendu spadkowego...:))) Pozdrawiam...
  • Re: Raport masakra Autor: ~Georg [83.27.39.*]
    (...) "z tytułu ujemnego zysku netto" - co za eufemizm..;)
    Georg, to tylko kwestia podejścia: dla jednych "raport masakra" a dla drugich "ujemny zysk netto".
    Chodzi o to samo ale już wiesz, kto będzie w poniedzialek wywalal a kto będzie trzymał :)
  • Re: Raport masakra Autor: ~Georg [83.27.39.*]
    Jeszcze jedno. Po ostatnim raporcie, następnego dnia tj. 17/02 - kurs ruszył, bez "promocji" z 11 na 16. Tak więc posługując się analogią, jeżeli wszystko jest ok, mamy przysłowiową "dzidę" w poniedziałek - a jeśli nie to... no właśnie ;)
    Vieira, samo sedno tematu.
    Grajki będą kruszyć kopie o każdy grosz, a Inwestorów nie interesują nawet obecne poziomy (jesli chodzi o sprzedaż), bo wszystko się zrealizuje w odpowiednim czasie.
    A stare śląskie porzekadło chińskie mówi: "kto nie ma czasu, ten ma trend spadkowy" :)
    Pozdrawiam i udanego weekendu.

• Re: Raport masakra Autor: ~vieira [82.177.80.*]
    Również pozdrawiam...:)
  • Re: Raport masakra Autor: ~smok [85.202.220.*]
    to co jutro lecimy na 20
  • Re: Raport masakra Autor: ~s2p [31.63.236.*]
    a co do Emolixa, to cytując za fb emolliere'a:
    "Produkty Emolliere są do nabycia w aptekach stacjonarnych i internetowych oraz dobrych sklepach medycznych/zielarskich/bio. Alternatywna linia drogeryjna o nazwie Emolix trafi do sprzedaży jeszcze w tym roku."

wbrew pozorom to ważna informacja :)
  • Re: Raport masakra Autor: ~kris [109.78.167.*]
    na 10gr
  • Re: Raport masakra Autor: ~echo [83.238.238.*]
    Jeśli uważasz ,że raport masakra, to porównaj go sobie z raportem z IV kw i jak zachował się kurs na drugi dzień .

Jeśli piszą ,że szykują nowe produkty to nie będzie to tak na gwizdnięcie, musi potrwać .
    I jeszcze jedna ważna rzecz, to wszystko co jest napisane w raporcie dotyczyło czasu przeszłego ,czyli od tego czsu upłynęło juz 1,5 miesiąca , a tego na jakim etapie z umowami są teraz nie wiemy, można ryzykować sprzedaż akcji z nadzieją na odkupienia taniej ale też można przedobrzyć ,a potem gonić pociąg
    I tak impuls da gruby nie my.
    O echo trafna uwaga ;) już nie chciałem pisać o tym niech robią kółeczka może ktoś by ich odciął od akcji i by się skończyło ;D
  • Re: Raport masakra Autor: ~xxx [89.107.152.*]
    ups... strasznie się zesrało.
  • Re: Raport masakra Autor: ~xxx [89.107.152.*]
    szkoda że nie mam wolnych środków na dokupienie...
  • Re: Raport masakra Autor: ~pan [89.231.186.*]
    wprowadzic nowa linie kosmetyków do duza odpowiedzialnosc musi byc potwierdzone ze pomoze a nie zaskodzi.
    w razie niepowodzenia dopiero były by straty krem do pieca a firma w wszystkich gazetach ale z drugiej strony.
    co najwarzniejsze to zaczeła sie sprzedarz czyli idzie w dobrym kierunku
    jak spadnie jeszcze dokupie.
  • Re: Raport masakra Autor: ~kris [109.78.167.*]
    ooj Panie ale byk!!!!!!!!!!!!!
  • Re: Raport masakra Autor: ~BOLERO [5.174.7.*]
    też na to liczę ale jak na teraz to tylko wpadło 22-23 ...wcześniej nie zdązyłem..ale poczekamy może ktoś się zniecierpliwi i sypnie
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.