Proponuje zapukac do powyzszych drzwi. Transparentosc sprawozdan pozostawia wiele do zyczenia. Fakt ze spadki rozpoczely sie dlugo przed publikacja raportu takze sugeruje patologie.
Pamietajcie ze jako akconariusze takze macie pewne prawa wzgledem podmiotu!
jakie patologie gościu , sprawa wygląda tak ze jak jest więcej sprzedających niż kupujących to cena spada . i dobrze tak trzymać gra tu będzie o pieniądze a nie jakie s pare groszy.
spółka TelForceOne jak co roku będzie obecna na Targach Akcjonariat podczas Konferencji WallStreet w Karpaczu. Zapraszamy Państwa na stoisko, na którym będzie obecny przedstawiciel Zarządu. Targi odbywają się w piątek 29 maja br. w godzinach 14:15 - 15:45.
Pozdrawiamy, Zespół Relacji Inwestorskich TelForceOne
Do Pana Wiceprezesa... Na początku stycznia kiedy to wiceprezes udzielał wywiadu dla program „Spółki z Wyższej półki” kurs akcji oscylował w granicach 6 zł. W przekonaniu Pana Wiceprezesa Spółka była bardzo niedowartościowana. Wiec teraz jak Spółka straciła od tamtego czasu 25% swojej wartości jakie jest Pana najgłębsze przekonanie co do wartości Spółki??
Ja mam o 1/3 akcji więcej i jeszcze kasy mi zostało ;) lecz z drugiej strony to zrobili z firmy śmiecia. Mogli być duża firma ale przy takim dymaniu to wrócą do garażu - wieści się szybko niosą. Zobaczymy do ilu będą jechać. Czekam ;)
I właśnie dlatego dłuuuuugoterminowe inwestowanie jest do niczego. Łapiąc najsilniejszy trend na TFO, czyli od początku roku 2013 do początku 2015, czy nawet początku 2014 zarabiasz odpowiednio 250% i 100%.
Tak, tylko Ty piszesz o grze na giełdzie, a nie o inwestowaniu. Co Zarząd ma do powiedzenia, warto kupić akcje Spółki, bo można coś ugrać jak się złapie trend?
Możecie sobie kasować wpisy na forum i zakłamywać rzeczywistość dalej. Prawda w oczy kole. Tylko to wam pozostało.
Będzie sprawiedliwość, to tak nie będzie pozostawione, że możecie nami manipulować w czatach i rozmowach panelowych itd., gadać bzdety że rentowność poprawiacie, a potem na dole rachunku wyników za... zysk.
Wspólnie gromadnie mniejsi akcjonariusze się zorganizują (na razie jest ich garstka ale z pewnością się dołączą bo nikogo wasze poczynania nie bawią) i jeszcze będziecie wyskakiwać z faktur za 1q2015 i spowiadać na co i gdzie pieniądze szły.
KNF też zaraz do Was zapuka, szybciej niż Wam się wydaje.