Niestety ale na moje nieszczęście podpisałem umowę na karnet z tymi oszustami w Poznaniu Galeria Green Point regularnie opłacałem karnet przez 14 miesięcy,w marcu tego roku doszczętnie spaliło się moje mieszkanie wraz z całym wyposażeniem po ochłonięciu z szoku i pewność,że nie wrócę tam przez najbliższy rok i będę musiał się przenieść ze względów finansowych poza miasto postanowiłem pozamykać wszystkie z długoterminowe zobowiązania finansowe.Takie zobowiązania jak kablówka,internet,energetyka w zaistniałej tragicznej dla mnie sytuacji nie robiły żadnych problemów z natychmiastowym rozwiązaniem umowy,niestety w przypadku fabryki formy już nie poszło tak łatwo mimo wcześniejszej rozmowy z nimi na temat zaistniałej sytuacji i zapewnienia o natychmiastowym zawieszeniu karnetu w dniu dzisiejszym dostałem przed-sądowe wezwanie do zapłaty za korzystanie z usług klubu.Ostrzegam wszystkich przed tym oszustami,nie podpisujcie żadnych umów z nimi bo w razie jakiś problemów postąpią z wami tak samo szanują was tylko i wyłącznie do czasu regularnego płacenia za karnet.Tu nie chodzi o pieniądze ale o zwykłą przyzwoitość z którą ta złodziejska firma niema nic wspólnego.
Dnia 2015-05-15 o godz. 13:05 wandal2433 napisał(a): > Niestety ale na moje nieszczęście podpisałem umowę na karnet z tymi oszustami w Poznaniu Galeria Green Point regularnie opłacałem karnet przez 14 miesięcy,w marcu tego roku doszczętnie spaliło się moje mieszkanie wraz z całym wyposażeniem po ochłonięciu z szoku i pewność,że nie wrócę tam przez najbliższy rok i będę musiał się przenieść ze względów finansowych poza miasto postanowiłem pozamykać wszystkie z długoterminowe zobowiązania finansowe.Takie zobowiązania jak kablówka,internet,energetyka w zaistniałej tragicznej dla mnie sytuacji nie robiły żadnych problemów z natychmiastowym rozwiązaniem umowy,niestety w przypadku fabryki formy już nie poszło tak łatwo mimo wcześniejszej rozmowy z nimi na temat zaistniałej sytuacji i zapewnienia o natychmiastowym zawieszeniu karnetu w dniu dzisiejszym dostałem przed-sądowe wezwanie do zapłaty za korzystanie z usług klubu.Ostrzegam wszystkich przed tym oszustami,nie podpisujcie żadnych umów z nimi bo w razie jakiś problemów postąpią z wami tak samo szanują was tylko i wyłącznie do czasu regularnego płacenia za karnet.Tu nie chodzi o pieniądze ale o zwykłą przyzwoitość z którą ta złodziejska firma niema nic wspólnego.
UWAGA NA UMOWY !!!!!! Od strony organizacyjnej muszę przyznać,że pięknie Fabryka Formy wyciąga pieniądze od naiwnych ludzi. Opłata za członkostwo to jakaś kpina. Rozumiem zapłacić za karnet z góry na miesiąc i jak się chce kontynuować to należy uregulować płatność. Wciska się osobom nowym umowy na czas nieokreślony. Jak ktoś już nie ma ochoty ćwiczyć lub z przyczyn zdrowotnych nie może to tak czy siak wymyślono 30 dniowy okres wypowiedzenia liczony od kolejnego miesiąca. Umowy, regulaminy należy czytać i brać egzemplarz dla siebie. Niestety większość ludzi tego nie robi i na tym żeruje właśnie ta firma. Ktoś znalazł super sposób na wyłudzanie pieniędzy pod hasłem "sport" Umowy podpisują także osoby poniżej 18 roku życia a potem jak nie zapłacą to straszone są pisemnie karami, większymi kosztami i windykacją. Brak słów. Oby w końcu prawnicy wzięli za nich bo jest to spore przegięcie.
Potwierdzam, działania formy przypomina naciągaczy i oszustów z lat 90, rozproszone warunki umowy, ukryte szczegółowe istotne informację. Biuro reklamacji niby miło, ale ma cię gdzieś