• Uwaga na fabrykę formy Autor: wandal2433 [85.221.143.*]
    Niestety ale na moje nieszczęście podpisałem umowę na karnet z tymi oszustami w Poznaniu Galeria Green Point regularnie opłacałem karnet przez 14 miesięcy,w marcu tego roku doszczętnie spaliło się moje mieszkanie wraz z całym wyposażeniem po ochłonięciu z szoku i pewność,że nie wrócę tam przez najbliższy rok i będę musiał się przenieść ze względów finansowych poza miasto postanowiłem pozamykać wszystkie z długoterminowe zobowiązania finansowe.Takie zobowiązania jak kablówka,internet,energetyka w zaistniałej tragicznej dla mnie sytuacji nie robiły żadnych problemów z natychmiastowym rozwiązaniem  umowy,niestety w przypadku fabryki formy już nie poszło tak łatwo mimo wcześniejszej rozmowy z nimi na temat zaistniałej sytuacji i zapewnienia o natychmiastowym zawieszeniu karnetu w dniu dzisiejszym dostałem przed-sądowe wezwanie do zapłaty za korzystanie z usług klubu.Ostrzegam wszystkich przed tym oszustami,nie podpisujcie żadnych umów z nimi bo w razie jakiś problemów postąpią z wami tak samo szanują was tylko i wyłącznie do czasu regularnego płacenia za karnet.Tu nie chodzi o pieniądze ale o zwykłą przyzwoitość z którą ta złodziejska firma niema nic wspólnego.
  • Re: Uwaga na fabrykę formy Autor: ~Martyna [37.248.162.*]
    Witam czy moglabym prosic o jakis kontakt? Mam podobny problem z fabryka formy.
  • Re: Uwaga na fabrykę formy Autor: ~JA [83.28.255.*]
    Witajcie ja dostałam sądowy nakaz zapłaty jesli chcecie zostawcie namiar na siebie :)
  • Re: Uwaga na fabrykę formy Autor: ~lidka [91.227.117.*]
    Ja też mam jak się od tego uwolnic
  • Re: Uwaga na fabrykę formy Autor: ~sard [109.243.18.*]
    Dnia 2015-05-15 o godz. 13:05 wandal2433 napisał(a):
    > Niestety ale na moje nieszczęście podpisałem umowę na karnet z tymi oszustami w Poznaniu Galeria Green Point regularnie opłacałem karnet przez 14 miesięcy,w marcu tego roku doszczętnie spaliło się moje mieszkanie wraz z całym wyposażeniem po ochłonięciu z szoku i pewność,że nie wrócę tam przez najbliższy rok i będę musiał się przenieść ze względów finansowych poza miasto postanowiłem pozamykać wszystkie z długoterminowe zobowiązania finansowe.Takie zobowiązania jak kablówka,internet,energetyka w zaistniałej tragicznej dla mnie sytuacji nie robiły żadnych problemów z natychmiastowym rozwiązaniem  umowy,niestety w przypadku fabryki formy już nie poszło tak łatwo mimo wcześniejszej rozmowy z nimi na temat zaistniałej sytuacji i zapewnienia o natychmiastowym zawieszeniu karnetu w dniu dzisiejszym dostałem przed-sądowe wezwanie do zapłaty za korzystanie z usług klubu.Ostrzegam wszystkich przed tym oszustami,nie podpisujcie żadnych umów z nimi bo w razie jakiś problemów postąpią z wami tak samo szanują was tylko i wyłącznie do czasu regularnego płacenia za karnet.Tu nie chodzi o pieniądze ale o zwykłą przyzwoitość z którą ta złodziejska firma niema nic wspólnego.

no i?
  • Re: Uwaga na fabrykę formy Autor: ~Dolores [188.117.149.*]
    UWAGA NA UMOWY !!!!!!    Od strony organizacyjnej muszę przyznać,że pięknie Fabryka Formy wyciąga pieniądze od naiwnych ludzi. Opłata za członkostwo to jakaś kpina. Rozumiem zapłacić za karnet z góry na miesiąc i jak się chce kontynuować to należy uregulować płatność.   Wciska się osobom nowym umowy na czas nieokreślony. Jak ktoś już nie ma ochoty ćwiczyć lub z przyczyn zdrowotnych nie może to tak czy siak wymyślono 30 dniowy okres wypowiedzenia liczony od kolejnego miesiąca. Umowy, regulaminy należy czytać i brać egzemplarz dla siebie. Niestety większość ludzi tego nie robi i na tym żeruje właśnie ta firma.   Ktoś znalazł super sposób na wyłudzanie pieniędzy pod hasłem "sport" Umowy podpisują także osoby poniżej 18 roku życia a potem jak nie zapłacą to straszone są pisemnie karami, większymi kosztami i windykacją. Brak słów. Oby w końcu prawnicy wzięli za nich bo jest to spore przegięcie.
  • Re: Uwaga na fabrykę formy Autor: ~klient [147.161.235.*]
    Potwierdzam, działania formy przypomina naciągaczy i oszustów z lat 90, rozproszone warunki umowy, ukryte szczegółowe istotne informację. Biuro reklamacji niby miło, ale ma cię gdzieś
[x]
FABRFORMY 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.