ma ktos jakies wieści czy występują o dotacje czy tylko zakladaja kolejne spółki i wmawiają nam ze są tyle i tele warte?. Przeciez duma wartości spolek jest x razy wartość samego Aer
Dlaczego obrazasz? Próbuje wywołać dyskusję o aer i tylko tyle. Na podaży jest dużo popytu brak jak naradzie. Spółki zależne wyceniane z kosmosu brak informacji o pozyskaniu dotacji a także brak informacji czy w ogóle się starają. Przecież jeśli złożyli wnioski na x dofinsnsowan mogliby informować. Kurs szybowalby wtedy a nie kisil się na poziomie 4... groszy
witam. Ty sie o maro66 nie martw bo on wie co robi, po jakiej on cenie sprzeda akcje to Ci sie nawet w glowie nie miesci. widzisz ze wycena smieszna to kupowac poki tanio. Pozdrawiam
Nie chce kupić po taniosci chce sprzedać kupilem kilka K po 48-50 gr czyli wg mnie ubrany zostałem. Co do wyceny to Aer tak wycenia spółki a rynek?? Jatez mogę napisać ze jestem wysokim szczupłym blondynem s czy to prawda?. Może tak a może nie. Naptawdenie chodziło mi o obrażanie itp tylko co Wy o tym sadzicie. Ale po listach widać ze jesteście zspakowani po uszy i nie macie co z papierem zrobić Zobaczcie jaka cisza po raporcie a dlaczego ? bo jest do d..
Dnia 2015-05-17 o godz. 11:34 ~nowy napisał(a): > Nie chce kupić po taniosci chce sprzedać kupilem kilka K po 48-50 gr czyli wg mnie ubrany zostałem. Co do wyceny to Aer tak wycenia spółki a rynek?? Jatez mogę napisać ze jestem wysokim szczupłym blondynem s czy to prawda?. Może tak a może nie. Naptawdenie chodziło mi o obrażanie itp tylko co Wy o tym sadzicie. Ale po listach widać ze jesteście zspakowani po uszy i nie macie co z papierem zrobić > Zobaczcie jaka cisza po raporcie a dlaczego ? bo jest do d..
Wycena spółki przez rynek jest bardzo niska i tak bywa nie tylko na aer, potem niejednokrotnie cuda się dzieją na plus i wtedy w końcu kupują na samej gorze przecenione na Maxa, ale tak to musi być. Wystaw może ktoś sprzątanie, a później ewentualnie jak będziesz chciał to odkupisz jak przejdzie 1 zł. Pozdrawiam.
Pewnie tak tylko zobacz jak będę chciał wyjść z Aer będę potrzebował gotówki to pomimo ze mam malo akcji kurs zladuje na x groszy. A co złotówki miejmy nadzieje nadzieja umiera ostatnia. Z tum ze spółka mogłaby poinformować w ilu projektach bierze udział ile i na jaka kwotę złożyła wnioski. Wiem wniosek to nie gotówka ale zawsze jakieś info