ale się nie doczekałem. Ciekawe, czy po raporcie 2 zl pojawi się szybko (szczerze: w ciagu 1 sesji), czy walor (rynek?) dalej będzie testował moją wiarę?
Wydaje mi się, że nie mogą nie złożyć wniosku o przejście. Mam wrażenie, że zaprzestanie skupu akcji własnych jest właśnie zabezpieczeniem na przypadek gdyby kurs "naturalnie" nie znalazł się na własciwym poziomie. Tak, gdybam, ale zarówno na Klonie jak i na Merze czekam na "poważny" kurs akcji, a nie na te śmieszne ochłapy...
jeśli jest tak jak piszesz to bardzo niedobrze sądy w tym kraju mogą wiele a jeżeli są się nie śpieszy to pytanie może brzmieć "komu klon przeszkadza?"
im zawsze cos przeszkadza- jak nie sady, to cos innego. W skupie akcji Mery tez im cos przeszkadza na tyle skutecznie, ze od 5 lat skupili zaledwie 5 tysięcy sztuk, a celem skupu miało być rzekomo ok. 2 mln sztuk.
19 (?) dzień prawa do dywidendy Czyli przed nami czas, w którym możemy w jakimś stopniu zorientować się na ile rynek jest zainteresowany papierem Od momentu ogłoszenia wiadomości o dywidendzie do dziś przesypalo się nieco akcji - policzalna ilość.