Odliczanie do rekordowego polrocza pod wzgledem zysku w historii tego klejnociku i ostatnia mozliwosc na zakupy ponizej bariery 2 zeta.W przyszlym tygodniu to berzie wspomnienie.
Wynik ok - liczyłem na 400 tys. zł zysku - ujdzie. Nie wiem czy mam się cieszyć czy płakać - spółka pożyczyła Bankrutowi 3,5 mln zł - mogłaby wypłacić to w postaci dywidendy. Mam nadzieję, że ta inwestycja się powiedzie i z bankrucika zrobią normalną firmę i przejdziemy do wyższej ligi, aczkolwiek rozsądek mówi, że są za mali, aby to im się udało - aczkolwiek trzymam kciuki - na razie jestem na pokładzie.
witam kiedys pisałem Wam na JHM o intersporcie moze byc ciekawie brałem po 1,5zł niestety ale moze byc wiecej tym bardziej ze jest wyłącznosc na sprzedaz artykołow na MS w piłc recznej od stycznia pzdr ps ktos ma jeszcze forevern nie wiem czy teraz mozna wchodzic?
Wynik bylby realnie wyzszy gdyby nie koszt zakupu i wdrazania nowego systemu informatycznego potrzebnego do optymalizacji produkcji.W sumie informowali o tym w ktoryms z poprzednich raportow miesiecznych a w kwartalnym jest wzmianka.Tu kolega liczyl na 400 tys zysku i powiem ze tez tak obliczalem zapominajac o planowym wydatku .Nastepny kwartal powinien byc wiec grubo powyzej 400 tys a nawet blizej 500 tys.Z nowszych pomyslow inwestycyjnych w ostatnich tygodniach zwrocilem uwage na zdolowana spolke Graphic ktora jest rentowna a niemilosiernie niedoszacowana oraz Mfood. To oczywiscie koncepcje do rozwazenia.