• Raport Q1 Autor: ~Omka [192.157.10.*]
    Swoją drogą sens publikowania raportów przed końcem dnia ma jedną oczywistą zaletę - rano wszyscy widzą Vedie wśród najnowszych raportów, smart move ;) 
    Pokazali kilka nowych produktów co dawno nie miało miejca + plan potencjalnego połączenia i wdrożenie nowych projektów... zapewne będzie to ciekawy rok. Zobaczmy co sesja przyniesie ;) 
  • Re: Raport Q1 Autor: michal_robak [89.161.96.*]
    Nadchodzące nowe produkty (tablety/smartfony/czytniki), inteligentny termostat + kontakty nawiązane na ostatniej konferencji w Chinach jaka odbyła się pod koniec kwietnia - czytaj nowi kontrahenci / większa produkcja itp - to na pewno musi być pozytywny impuls do wzrostów.
  • Re: Raport Q1 Autor: ~Omka [192.157.10.*]
    Zobaczymy jak odbierze to rynek... technicznie kontynuacja wybicia z końca roku należy się jak psu buda...
  • Re: Raport Q1 Autor: ~rafik [87.204.172.*]
    ale dlaczego nie dokupic po 17 gr

• Re: Raport Q1 Autor: ~Kpina [31.183.16.*]
    Nie ma to jak cieszyć się z kolejnego raportu na minusie.
    Zrozumcie, że Ci panowie nie potrafią robić biznesu na elektronice od dawna, mając nawet własną fabrykę chinach.
    Raport roczny po badnaiu rewidenta może ukazać jeszcze gorsze wyniki, powtórze się ale raport za 4 Q wg mnie nadal jest nierzetelny i niejasny.
  • Re: Raport Q1 Autor: ~RK [89.76.144.*]
    Jestem na spolce od dawna I bede rad kiedy zejdzie nawet do poziomu w okolice 10 gr, zebym mogl dobrac kolejny raz po taniosci.Cene sprzedazy ustalilem sobie duzo, duzo wyzej(czyt. kosmos) wiec niecierpliwych prosze o sprzedaz na co raz to nizszych poziomach. Pozdrawiam rozsadny I staly akcjonariat
  • Re: Raport Q1 Autor: ~Pet [31.61.136.*]
    No ciekawostki z tymi raportami ale moja uwagę przyklul fakt ze pan Włodarczyk wraz ze spolka zależna zwiększył stan posiadania o 1,3 mil akcji. Tak ze to znak wymowny. Pewnie slupy od drugiej strony oraz sama zainteresowana strona fuzja rowniez ma akcji nazbierane. Nie sadze ze po to by za chwile sprzedać. W tym momencie pytaniem jest kto jest zainteresowany połączeniem i na ile zaawansowane są rozmowy
  • Re: Raport Q1 Autor: ~Omka [192.157.10.*]
    W raporcie info, że list intencyjny ma być podpisany w przeciągu 2 tygodni...
  • Re: Raport Q1 Autor: ~milioner_z_vedii [83.6.93.*]
    gruby skupuje. radze brac. wnet 1 zl i miliony dla nas. brrrac nie pytac.
  • Re: Raport Q1 Autor: ~ho [193.0.242.*]
    Z jaką firmą mają podpisać list intencyjny?
    ostatnia szansa. na razie planowa drobna korekta po konsolidacji. 1 zeta na horyzoncie. ja biore cały czas.
  • Re: Raport Q1 Autor: ~mb [178.180.143.*]
    dzisiejsze zachowanie to reakcja i sprzyjająca okazja do tym razem udanego technicznego domknięcia luki ...ostatnio to zostało spaprane.. co  do wyników to mają trochę na minusie w fazie rozwoju ,maja też potencjał ,chęci ,bardzo dobre produkty ,nowych partnerów biznesowych, nowe projekty ...itp .... ich know-how ma duży potencjał wieże ze osiągną wymazony sukces . .... liczę tu na spory profit  na koniec roku pozdrawiam posiadaczy i maruderów :-)
    to nie ty przypadkiem na poczatku ubiegłego roku tez tak pisałes ? czy ktos inny ? bo juz nie pamietam. ale ktos tak podobnie pisał . w takim tonie. i nie wiem teraz co myslec o tym bogactwie. mmmmmmmmmmm
  • Re: Raport Q1 Autor: ~mb [178.180.143.*]
    pisałem :)
  • Re: Raport Q1 Autor: ~Trebor13 [185.12.21.*]
    Nie ma co zaklinać rzeczywistości. Raport jest delikatnie mówiąc kiepski, po licznych informacjach o zamówieniach należało się spodziewać lepszego. Jedyną informacją która budzi jakąś nadzieję, jest info o połączeniu, mam nadzieję że będzie to przejęcie Vedii przez większy i wiarygodny podmiot i że nie odbędzie się to przez kolejny dodruk akcji tym razem dla "inwestora strategicznego".
  • Re: Raport Q1 Autor: ~Tegi [80.12.39.*]
    Emisja dla inwestora strategicznego to oczywista oczywistość i nic w tym złego bym nie widzial oprócz faktu kiszenia na tych poziomach do jesieni. Ale fakt emisji akcji jest przesądzony.
  • Re: Raport Q1 Autor: ~mb [213.158.219.*]
    jak narazie to , tylko gdybania zobaczymy co się wydarzy po liście intencyjnym... firma powoli się podnosi z kolan trzeba im troszkę czasu i zaufać >pozdrawiam.
  • to niech postępują tak, żeby można było im zaufać, bo póki co hołdują Autor: ~veda [89.231.106.*]
    zasadzie "dymać leszczy!!", szczupaki jedne...
[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.