Czyżby szykowała się większa podbitka pod wywalanie? Skoro ,,GRUBAS,, ma jeszcze sporo tego towaru to dobrym poziomem na spokojne wywalenie większej ilości byłby poziom 0,30 do 0,40 . Kto wie , może siłą rozpędu poleci wyżej. Szykuje się bardzo dobra lekcja na temat spekulacji:)
na trupach tez sie zarabia, tu wszystko moze sie zdarzyc, ranimacja na chile, na dlugo lub wniosek o upadlosc!!!tak czy siak ja 3mam juz sie pogodzilem z tym ze tego wogole nie odwiesza wiec teraz licze na na minimalizacje straty, poziomy 20gr niemal pewne, mnostwo ludzi ubranych duzo wyzej,
Nie będę się mądrzył i doszukiwał na siłę jakiegoś ,,sensownego,, potwierdzenia słuszności swojej decyzji:) Po za tym przeznaczona na ten cel znikoma część portfela. 100% spekulacja , raczej dla sportu niż metoda na szybki zarobek.
Jest jeszcze jeden możliwy scenariusz, może mniej prawdopodobny. Zbyszek Stonoga jest mistrzem w odzyskiwaniu zaległych należności, jakim sposobem tego nie wiem. Może obecny główny akcjonariusz jest tylko tymczasowy ;-)