• BINARY - juz jutro raport Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    ten za IV kw był historyczny dla spolki....jeśli go powtorza (a Prezes mowi ze było nawet lepiej!!!) to będzie wiadomo czemu kupowano tyle papiera ostatnio i to w takich cenach. Pozostaje Satuts ale on się redukuje już od dawna - ciekawe gdzie trafiają jego papiery? Do tego caly czas w tle trwa kwestia nowego inwestora dla spolki......możliwe ze w tym raporcie dowiemy się jak bardzo zaawansowane sa sprawy. Posiadaczom zycze dobrego raportu.......a jeśli taki będzie to tym którzy teraz bez papiera bo czekaja na danie na tacy to zycze żeby udało im się kupic.....bo może być jak na biomass kiedyś.....ze będzie można kupować ale znacznie drożej.
  • Re: BINARY - juz jutro raport Autor: ~siwy [83.1.81.*]
    co bardziej kumatym polece przeanalizować koszty spolki jak i nowe podejście do przychodów i zmiany w ostatnich kwartałach.....jeśli zachowają dynamikę na poziomie IV kw to jedziemy w kosmos....i te zabawy na kursie.....znam tego gagatka...hehe - tu może się wiele dziac
    o widze już zbieranko większe.....jak ruszy to chwila moment i mamy widelki pierwsze.....tak na koniec sesji mogliby ladnie odciąć leszcza:)
    sprezyna się napina.....ktoś zaciągnie ostatki po 42gr i pojedziemy z koksem....może i ja się nawet pokusze żeby pociagnac kwita za rekawy
    do wideł dużo papiera już nie zostało....wogole zakupy po 40gr z hakiem wygladaja na dobra inwestycje.....
    pięknie zaciagniete na koniec......jutro już ciężko będzie kupic
  • Re: BINARY - juz jutro raport Autor: ~666 [78.11.116.*]
    Jak na takie wywołanie to arkusz dziwnie pusty akcje po parkowane i czekają na raport gdzie binary helix ribi wszyscy oddali przed raportem???

• Re: BINARY - juz jutro raport Autor: ~666 [78.11.116.*]
    Wywołanie dzisiaj już nie przesypywali i wyszło ile akcji ulica 20 tys. A kurs o 20%
    Do gory
  • Re: BINARY - juz jutro raport Autor: ~s20 [193.200.47.*]
    dla sportu wziąłem z rana 3 k i sprzedałem,zarobek 109 zł:)))
    d...nie urywa ale zawsze cos
    pięknie dziś z rana odcieli.....a leszcz boi się kupować jak już jest na takim plusie......raczej sprzedaje ustawiając na gornych....a tutaj zaluzmy pol banki niech pokaza to wtedy możliwe będzie ok 2mln w 2015.......nie musze chyba pisać jaka powinna być kapitalizacja.....bo teraz jest trochce za mala
  • Re: BINARY - juz jutro raport Autor: ~666 [46.76.29.*]
    siedzą obsrani i się wpatrują a może już podali raport a tu będzie jeden strzał i górne do 14
    jak będzie dobry to pewnie jeszcze się zalapie,teraz trochę strach
    jak będzie dobry to się nie załapiesz........specjalnie tak rozgrywają....później sciagna wszystko do wideł i się załapiesz ale w poniedzialek
  • Re: BINARY - juz jutro raport Autor: ~kociuba2003 [176.100.195.*]
    lepiej w poniedziałek na pewniaka dokupić i być spokojnym, niż teraz w ciemno ryzykować :D
    kociamber zasługujesz u mnie na miejsce numer jeden na leszczy na tym forum drugi jest kk
    Dnia 2015-05-15 o godz. 11:41 ~666 napisał(a):
    > kociamber zasługujesz u mnie na miejsce numer jeden na leszczy na tym forum drugi jest kk

na czym opierasz swój optymizm,mozesz skrobnąć,ja licze na lekki zysk lecz nie potrafie uzasadnić...przeczucie:)
    czysta intuicja giełdowa analiza raportów informacji ze spółki zachowanie kursu

oczywiście to tylko moje spostrzeżenia nie bierz ich pod uwagę inwestując
    grunt to kupować na gorce i sprzedawac w dolku...hehe widać koledzy piszący nie wytrzymali ciśnienia
    Dnia 2015-05-15 o godz. 11:41 ~666 napisał(a):
    > kociamber zasługujesz u mnie na miejsce numer jeden na leszczy na tym forum drugi jest kk

dzięki za nominację :D jesteś moim idolem, ciągle obserwuję twoje posty i chcę być taki jak ty, dlatego mając miejsce nr. 1 w leszczynie oznacza to, że już niebawem uda mi sie zostać GURU leszczyny :) czyli spadniesz z podium i to ja zajmę twoją pozycję :) uważaj chopie uważaj bo bycie guru leszczyzny dla ciebie dobiega końca bo przychodzi ktoś nowy prężny i aktywny :D :D
  • Re: BINARY - juz jutro raport Autor: ~merkawa [178.212.165.*]
    jak pojawi się raport i będzie sympatyczny to wam zwinę szybciutko zabawki :))
    Dnia 2015-05-15 o godz. 11:52 ~merkawa napisał(a):
    > jak pojawi się raport i będzie sympatyczny to wam zwinę szybciutko zabawki :))

raport będzie dobry troche lepszy od ostatniego ale fajerwerków nie bedzie :) najwięcej wystrzałów dopiero na raporcie 2Q będziemy świadkami :) i to naprawdę bardzo dobrych wystrzałów :D
    Dnia 2015-05-15 o godz. 12:03 ~kociuba2003 napisał(a):
    > Dnia 2015-05-15 o godz. 11:52 ~merkawa napisał(a):
    > > jak pojawi się raport i będzie sympatyczny to wam zwinę szybciutko zabawki :))
    >
    > raport będzie dobry troche lepszy od ostatniego ale fajerwerków nie bedzie :) najwięcej wystrzałów dopiero na raporcie 2Q będziemy świadkami :) i to naprawdę bardzo dobrych wystrzałów :D

SORY POMYŁKA TO NIE DO BINAREGO BYŁO JAK CO TO DAWAJCIE DO MODERATORA
[x]
BINARY -6,76% 2,76 2025-06-03 13:32:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.