ten za IV kw był historyczny dla spolki....jeśli go powtorza (a Prezes mowi ze było nawet lepiej!!!) to będzie wiadomo czemu kupowano tyle papiera ostatnio i to w takich cenach. Pozostaje Satuts ale on się redukuje już od dawna - ciekawe gdzie trafiają jego papiery? Do tego caly czas w tle trwa kwestia nowego inwestora dla spolki......możliwe ze w tym raporcie dowiemy się jak bardzo zaawansowane sa sprawy. Posiadaczom zycze dobrego raportu.......a jeśli taki będzie to tym którzy teraz bez papiera bo czekaja na danie na tacy to zycze żeby udało im się kupic.....bo może być jak na biomass kiedyś.....ze będzie można kupować ale znacznie drożej.
co bardziej kumatym polece przeanalizować koszty spolki jak i nowe podejście do przychodów i zmiany w ostatnich kwartałach.....jeśli zachowają dynamikę na poziomie IV kw to jedziemy w kosmos....i te zabawy na kursie.....znam tego gagatka...hehe - tu może się wiele dziac
pięknie dziś z rana odcieli.....a leszcz boi się kupować jak już jest na takim plusie......raczej sprzedaje ustawiając na gornych....a tutaj zaluzmy pol banki niech pokaza to wtedy możliwe będzie ok 2mln w 2015.......nie musze chyba pisać jaka powinna być kapitalizacja.....bo teraz jest trochce za mala
Dnia 2015-05-15 o godz. 11:41 ~666 napisał(a): > kociamber zasługujesz u mnie na miejsce numer jeden na leszczy na tym forum drugi jest kk
dzięki za nominację :D jesteś moim idolem, ciągle obserwuję twoje posty i chcę być taki jak ty, dlatego mając miejsce nr. 1 w leszczynie oznacza to, że już niebawem uda mi sie zostać GURU leszczyny :) czyli spadniesz z podium i to ja zajmę twoją pozycję :) uważaj chopie uważaj bo bycie guru leszczyzny dla ciebie dobiega końca bo przychodzi ktoś nowy prężny i aktywny :D :D
Dnia 2015-05-15 o godz. 11:52 ~merkawa napisał(a): > jak pojawi się raport i będzie sympatyczny to wam zwinę szybciutko zabawki :))
raport będzie dobry troche lepszy od ostatniego ale fajerwerków nie bedzie :) najwięcej wystrzałów dopiero na raporcie 2Q będziemy świadkami :) i to naprawdę bardzo dobrych wystrzałów :D
Dnia 2015-05-15 o godz. 12:03 ~kociuba2003 napisał(a): > Dnia 2015-05-15 o godz. 11:52 ~merkawa napisał(a): > > jak pojawi się raport i będzie sympatyczny to wam zwinę szybciutko zabawki :)) > > raport będzie dobry troche lepszy od ostatniego ale fajerwerków nie bedzie :) najwięcej wystrzałów dopiero na raporcie 2Q będziemy świadkami :) i to naprawdę bardzo dobrych wystrzałów :D
SORY POMYŁKA TO NIE DO BINAREGO BYŁO JAK CO TO DAWAJCIE DO MODERATORA