IPX ma być tani !!! Tak zdecydował Roman a przeciwko niemu nie da się grać tym bardziej że razem z Romanem w jednej drużynie jest fundusz emerytalny a ten gra pieniędzmi emerytów czyli darmowym nieswoim kapitałem :D:D:D
Powtórzę raz jeszcze: jeśli ktoś chce mieć zysk duży i od razu, niech zagra w lotto lub obrabuje kogoś równie naiwnego. Niecierpliwość jest wskazana tylko przy łapaniu pcheł!!
Zawsze można znaleźć gdzieś lepsze, ale też i gorsze porównanie. Kupowałem akcje IPX w minionym roku począwszy od 2,90, potem dokupowałem po 2,35 i miałem średnią 2,53zł za akcję. Wczoraj znowu dokupiłem, tym razem po 2,43 i mam teraz średnią 2,70zł za akcję, a więc w tej chwili prawie 30%. W międzyczasie kilkakrotnie część zbywałem i znowu odkupowałem, dzięki czemu mój zysk na IPX jest trochę wyższy!! Teraz porównaj to z lokatą lub bonami skarbowymi czy nawet z jakimkolwiek funduszem, mniej bądź bardziej agresywnym - gwarantuję, że nie znajdziesz nigdzie lepszego zysku. A ile przy tym dobrej zabawy i emocji!!
FLCN, jak dla mnie wykres Impexmetalu technicznie wyglada duzo lepiej niz dwa lata temu. Wiem, wiem, o niczym to nie swiadczy, bo kazda formacja moze zostac zlamana przez grubego, bynajmniej jezeli mialby nastapic ruch w gore, to sa do tego obecnie bardzo dobre podstawy, a jak bedzie w rzeczywistosci zobaczymy.
Spółka OK oczywiście jak pisał kolega można znaleźć lepsze i gorsze. Dziś przypuszczam że inwestorów rozczarowały wyniki troszkę za mało 20 baniek - potrzeby Boryszewa będą około 100 także jeszcze zabraknie Romkowi aby zbilansować się. Jsw pokazało 200 baniek straty to chociaż rośnie a my jedni z najlepszych na giełdzie -5%. W poniedziałek 3,20 zawita czy niżej ? Tak właśnie kończy się inwestowanie w Karkosika, niby wszystko ok a tu nagle z 20% w dół w kilka dni.
Zobacze co w poniedziałek bedzie/////Moze wywale i będe miał zero strat..I tak sie skonczy paroletnie przygoda z impkiek S ą gorsze spółki KOpeks to tez totalne dziadostwo