chce za wszelka cene pokazac ze tu trend wzrostowy jest poki spolka nie pokaze dobrego raportu i inf,zachowuje sie jak przekupa jak to stwierdzil echo na bazarze i probuje wmowic ile kto posiada akcji.Nie na darmo,kurs spolki spadl z 5zl na 11gr,wiec bez pozytywnego raportu i info spolka jest wedlug mnie w trendzie spadkowym i sa tylko odbicia narazie,spolka zaliczyla odbicie z 11 na 37 i powrot na 24 gdzie to jest wazne wsparcie,gdyby peklo 24 wtedy nie odrazu oczywiscie moze zaliczyc 11 gr,w razie pozytywnego raportu i inf pierwszy opor znajduje sie na 32 a zasieg jest 98 gr,nastepny 1,06 i wtedy dopiero wejdzie w trend wzrostowy to tyle odemnie>ps bede pisal tutaj na swoim watku dla zalogowanych zachecem cie rowniez lilka zeby sie zalogowac bo dzis lilka a za tydzien mozesz juz byc kim innym(nick) pozdr rozsadnych i to nie jest zaden atak a moje przemyslenia i nie naganiam nikogo ani na kupno ani na sprzedaz
Dnia 2015-05-14 o godz. 12:29 pablo7 napisał(a): > kobieto ja nie naganiam ani na sprzedaz ani na kupno kazdy ma swoj rozum,i nie wmawiaj mi tego
kobieto a ty wkolo to samo wypisujesz,masz moja analize w 1 poscie pisze 24 wsparcie poki to nie peknie jest okey,a ty wkolo o shortach i lachach wszedzie pouczasz wcszystkich kto tylko ma swoje zdanie
lilka znow ta sama spiewka ze mam po 24 i sram,wcale nie sram bo mam i po 15 poczekajmy na raporcik:))))wtedy sie okaze czy 24 wsparcie wytrzyma w poniedzialek.ps wiesz co to sa zlecenia stop los:)))
i jeszcze jedno zeby kobieto wkolko nie powtarzala ja w stosunku do ciebie jestem juz sporo zarobiony grajac dt 14-17 ze 2kolka 14-20 tez ze 2kolka,15-36-7,24-29 tez 2-3 kolka taka jest roznica a takze nie wmawiaj mi ze sie trzese po 24,bo wkolko tylko to masz do powiedzenia zadnej merytoryki
Dnia 2015-05-18 o godz. 14:00 pati_ napisał(a): > No rzeczywiście luka jednogroszowa jest bardzo piękna , jeśli pojawi śię coś pięknego to zobaczysz to na koniec sesji :)
luka do 20 poszla bo tam kolejne wsparcie zostalo zamknieta na 25
Dnia 2015-05-19 o godz. 07:58 ukabi napisał(a): > Dziwne... Czemu tutaj takie czystki w temacie nastąpiły?
no coz nie kazdy potrafi sie zalogowac brak odwagi lilki,a tak poza tym lilka ja nikogo nie strasze na kupno ani na sprzedaz kazdy sam podejmuje decyzje masz jak wol napisane w 1 poscie,ale jak ktos nie umie czytac to jego sprawa
skopromitowana lilka pisala 3 miesiace temu ze nie kupimy juz po 40 na dzien dziejszy kurs 22gr,jedzie na wza bo juz jej nerwy puszczaja ze zlosci ze taka perla nie rosnie:))))
Dnia 2015-06-24 o godz. 20:37 pablo7 napisał(a): > Dnia 2015-06-24 o godz. 20:34 stay2play napisał(a): > > a co ty przewidujesz nieskompromitowany analityku? > > masz na samej gorze opisane w 1 poscie co nie umiesz czytac
twoje słowa z 1 wpisu: "gdyby peklo 24 wtedy nie odrazu oczywiscie moze zaliczyc 11 gr,"
czy zaliczyło od razu tak jak napisałeś?
rozumiem, że lilka dała ci popalić, ale zachowaj się jak facet i znikaj
Dnia 2015-06-24 o godz. 22:16 stay2play napisał(a): > Dnia 2015-06-24 o godz. 20:37 pablo7 napisał(a): > > Dnia 2015-06-24 o godz. 20:34 stay2play napisał(a): > > > a co ty przewidujesz nieskompromitowany analityku? > > > > masz na samej gorze opisane w 1 poscie co nie umiesz czytac > > twoje słowa z 1 wpisu: "gdyby peklo 24 wtedy nie odrazu oczywiscie moze zaliczyc 11 gr," > > czy zaliczyło od razu tak jak napisałeś? > > rozumiem, że lilka dała ci popalić, ale zachowaj się jak facet i znikaj
teraz sam widzisz komu sie sprawdzilo bylo 11gr co do grosza,tylko przy takim rynku to co dalej nie powiem,jak nie bankrut to moze cos odbije
Dnia 2015-05-14 o godz. 06:32 pablo7 napisał(a): > chce za wszelka cene pokazac ze tu trend wzrostowy jest poki spolka nie pokaze dobrego raportu i inf,zachowuje sie jak przekupa jak to stwierdzil echo na bazarze i probuje wmowic ile kto posiada akcji.Nie na darmo,kurs spolki spadl z 5zl na 11gr,wiec bez pozytywnego raportu i info spolka jest wedlug mnie w trendzie spadkowym i sa tylko odbicia narazie,spolka zaliczyla odbicie z 11 na 37 i powrot na 24 gdzie to jest wazne wsparcie,gdyby peklo 24 wtedy nie odrazu oczywiscie moze zaliczyc 11 gr,w razie pozytywnego raportu i inf pierwszy opor znajduje sie na 32 a zasieg jest 98 gr,nastepny 1,06 i wtedy dopiero wejdzie w trend wzrostowy to tyle odemnie>ps bede pisal tutaj na swoim watku dla zalogowanych zachecem cie rowniez lilka zeby sie zalogowac bo dzis lilka a za tydzien mozesz juz byc kim innym(nick) pozdr rozsadnych i to nie jest zaden atak a moje przemyslenia i nie naganiam nikogo ani na kupno ani na sprzedaz
zgodnie z teoria jest 11gr a lika 40:))przy takim rynku to moze byc malo mialo byc 11gr jest
Dnia 2015-08-25 o godz. 17:11 pablo7 napisał(a): > kto wyczekal na 11gr-12gr zarabia:)))pozdrawiam gwiazde
witam tak jak pisalem tylko odbicie poszlo z 11gr na 22gr i widze ze kurs wrocil spowrotem 11gr,a gdzie gwiazda od AD lilka juz tapetuje biomexem pokoj:))))bron lilka 10gr bo jak peknie to leci w przestrzen pozdr kowala i 12345 ktorzy tez tu ostrzegali:))))