• Raport Autor: ~klee [83.13.238.*]
    http://www.newconnect.pl/index.php?page=1045&ph_main_content_start=show&ncc_index=MGA&id=79255&id_tr=4
  • Re: Raport Autor: ~koala [77.254.143.*]
    raport REWElka , dlatego tak stopują ...
  • Re: Raport Autor: ~xyz [83.238.62.*]
    Raport bardzo dobry zastanawia tylko mega wysoka marża na sprzedazy towarów ponad 20% jeżeli się to uda utrzymać to wynika za kolejne kwartały będzie mega
  • Re: Raport Autor: ~Mesner [89.75.121.*]
    Raport niezły, ciekawe rzeczy jeszcze przed nami:
    " W ramach współpracy nawiązanej z poznańskim Instytutem Logistyki i Magazynowania oraz firmą GS-1 w zakresie komercjalizacji wyników projektu POIG 01.04. wypracowano jego wersję p.n. „Platforma elektronicznej weryfikacji autentyczności produktu” i zaplanowano na jesień drugą połowę 2015 roku jego aktywną prezentację w Poznaniu, Warszawie i Katowicach w ramach trasy GS-1 Tour; Emitent kontynuował w omawianym okresie prace w dziedzinie płatności mobilnych. W ramach rozwoju kompetencji dotyczących rozwiązań autoryzacyjnych dla platform mobilnych Spółka bazując na technologii partnera - GoSwiff Singapur przekazała ją konsorcjum klientów (raport nr 11/2015) . W chwili obecnej prowadzone są testy platformy, którą Spółka planuje uruchomić w czerwcu b.r. o czym poinformuje odrębnym raportem. Zdaniem Zarządu osiągnięcie pełnej funkcjonalności testowanej platformy w sposób istotny wpłynie na przychody oraz zyski Spółki w przyszłych okresach."

No i pan Gliński który objął ostatnią emisję serii D i nie sprzedał ani jednej akcji :)) a myślałem, że to właśnie on wystawił ostatnio zebrane ponad 20 tyś akcji no i te co jeszcze stoją po 6zł

Zakładając, że spółka będzie się nadal rozwijać i ten śmieszny FF wynoszący 0,5mln akcji śmiem twierdzić, że to kiedyś nieźle odpali i ja na to cierpliwie czekam :))

Pozdrawiam akcjonariuszy
  • Re: Raport Autor: ~xyz [83.238.62.*]
    Coś mi się wydaej że właściwy fragment zacytowałeś :)
  • Re: Raport Autor: ~Mesner [89.75.121.*]
    Pożyjemy zobaczymy :)
  • Re: Raport Autor: ~plex [83.25.180.*]
    Zadłużenie potęzne niestety
[x]
MEGASONIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.